DrankDozijn

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak waar u terecht kunt voor een brede hoeveelheid dranken. Niet alleen de standaard bieren, rum, wijnen en whisky’s zijn er verkrijgbaar, maar ook de speciale producten die u elders niet eenvoudig vindt. DrankDozijn streeft er dan ook actief naar u het breedste productaanbod te bieden, en dat ook nog eens tegen de laagste prijs. Dit laatste wordt mede mogelijk gemaakt door het feit dat DrankDozijn geen fysieke winkels heeft, maar alles vanuit één magazijn met een oppervlakte van maar liefst 10.000 vierkante meter levert. Bestelt u op werkdagen vóór 17.00, dan heeft u uw producten al de volgende dag in huis.

Van bekende merken tot speciale artikelen

Toen DrankDozijn werd opgericht, richtte de webshop zich voornamelijk op de verkoop van de bekendere merken, maar in de loop der tijd is het assortiment steeds verder uitgebreid. Momenteel vindt u bij DrankDozijn wel 4.000 verschillende artikelen die direct op voorraad zijn. Bent u op zoek naar een specifiek product dat u niet bij DrankDozijn kunt vinden, dan kunt u contact opnemen met de webshop, welke vervolgens zal proberen dit artikel in zijn assortiment op te nemen. Zo lukt het de drankenwinkel ook om voortdurend te groeien en aan uw behoeften tegemoet te komen. 

Contact met DrankDozijn

DrankDozijn probeert er alles aan te doen u als klant tevreden te stellen. Mocht dat desondanks niet zijn gelukt, of wilt u eenvoudigweg een vraag stellen over DrankDozijn of één van zijn producten? Dan kunt u middels 085 1110606 telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Deze is op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 bereikbaar. Kiest u ervoor om DrankDozijn te e-mailen, dan kunt u op werkdagen binnen een etmaal een antwoord verwachten.

Overige contactmogelijkheden

Adres: DrankDozijn.nl B.V., Kombuisweg 12, 1041 AW Amsterdam
E-mail: info@drankdozijn.nl
Website: https://drankdozijn.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DrankDozijn.nl
Twitter: https://twitter.com/drankdozijn

1 gedachte over “DrankDozijn”

  1. Veel euro’s weten te besparen met deze webshop. Koop vaak samen met een aantal vrienden, ben je helemaal goedkoop uit.

  2. Ik bestel er al jaren met veel plezier! Er is nog nooit iets mis gegaan!

Plaats een reactie