Telfort

Telfort is een van Nederlands bekendste aanbieders op het gebied van internet, telefonie en televisie. Hoewel het bedrijf de hoogst mogelijke kwaliteit voor haar klanten nastreeft, kan het incidenteel voorkomen dat u problemen ervaart of vragen heeft over bepaalde producten. In dat geval staat de klantenservice van Telfort paraat om u te helpen.

Telfort biedt klantenservice aan in verschillende varianten. U kunt bijvoorbeeld telefonisch contact opnemen met een medewerker, uw vraag online stellen via social media of simpelweg even langsgaan in een winkel bij u in de buurt. Uw vragen of klachten worden over het algemeen op snelle en deskundige wijze behandeld.

Klantenservice Telfort mobiel 0900 nummer

Houdt u van persoonlijke communicatie en geeft u daarom de voorkeur aan een telefoongesprek? In dat geval kunt u telefonisch contact opnemen met de Telfort klantenservice via 0900-9596. Standaard betaalt u een starttarief van €0,50 plus het gebruikelijke tarief voor uw gesprek met een helpdesk medewerker.

De telefonische support is op reguliere werkdagen bereikbaar van 9 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds en op zaterdag van 10 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags. Interactieve Televisie vormt hierop een uitzondering: hiervoor bestaat een speciale service afdeling die ook op zondag tussen 10.00 en 17.00 uur bereikbaar is.

Nummer Telfort helpdesk zakelijk gratis 0800 telefoonnummer

Zakelijke klanten van Telfort kunnen profiteren van gratis contact met de helpdesk. De zakelijke klantenservice is van maandag tot en met vrijdag te bereiken op 0800-2288027. In tegenstelling tot de reguliere klantenservice werkt de zakelijke support dagelijks minder lang door: van 8.00 tot 17.30 uur.

In sommige gevallen kan het zijn dat de klantenservice niet bereikbaar is terwijl u een dringende vraag of probleem heeft. Voor spoedeisende ondersteuning zoals het blokkeren van een telefoon na diefstal, is in veel gevallen ook een optie in het keuzemenu beschikbaar. Zo heeft u 24/7 toegang tot deze noodzakelijke functionaliteit.

Klantenservice gratis online contact

Zoals veel andere providers, heeft Telfort ook een webcare team dat u online gratis ondersteuning biedt. Zo kunt u op makkelijke wijze vragen stellen via social media als Twitter en Facebook. De helpdesk medewerkers zijn alleen actief gedurende werktijden, dus bij een vraag later op de dag krijgt u de eerstvolgende werkdag antwoord.

Heeft u echter een snellere reactie nodig van de klantenservice van Telfort? Dan is het bekende online forum een uitstekend alternatief. Zowel leden als experts beantwoorden hier tot in detail vragen van mensen. Alle vragen die al eens eerder zijn gesteld, zijn hier bovendien eenvoudig terug te vinden.

6 gedachten over “Telfort”

  1. Jaren lang bij gezeten zonder problemen. Is geloof ik het zelfde als KPN maar dan goedkoper. Ik ben er blij mee

  2. Super, altijd bereik en volgens mij gewoon dezelfde verbinding als KPN. De prijzen zijn wel een stuk aantrekkelijker en ik vind de klantenservice ook gewoon vriendelijk. Kortom een logische keuze.

  3. Vriendelijke mevrouw gesproken en die heeft mij geholpen bij het installeren van mijn nieuwe telefoon. Bedankt voor de goede klantenservice.

  4. Ik heb mijn abonnement kunnen opzeggen, kreeg ze moeilijk te pakken, maar het nummer klopte wel 😉

  5. Bedankt voor jullie hulp! Probleem is inmiddels opgelost

Plaats een reactie