RunnerInn

De RunnerInn is zoals de naam al zegt een online shop voor benodigdheden voor hardlopen en voor het doen van triatlons. RunnerInn maakt deel uit van een keten van shops voor producten die met allerlei takken van sport te maken hebben. Deze webshop verkoopt afgeprijsde merkschoenen van brekende merken zoals Puma, Nike en Adidas. De schoenen zijn verkrijgbaar in alle maten van klein tot groot, voor kinderen, dames en heren.

Accessoires voor de hardloper

Naast goede schoenen heb je als hardloper ook andere artikelen nodig. Denk aan goede sokken waarmee je geen blaren loopt of een comfortabel hardloop shirt, broek of shorts. En dan zijn er nog de accessoires zoals een GPS tracker of een professionele hartslagmeter. Zo kun je goed beslagen ten ijs komen als je van plan bent om het hardlopen of het deelnemen aan triatlons serieus aan te pakken.

Servicegericht en klantvriendelijk

Bij RunnerInn staat de klant centraal. Het bedrijf heeft een deskundige klantenservice die kan adviseren bij het maken van een keuze voor de juiste hardloopschoenen en kleding, afgestemd op het doel van de drager. Ga je af en toe eens hardlopen of ga je trainen voor wedstrijden, daar zit nogal een verschil in. Als je vragen hebt kun je daarmee terecht bij de klantenservice die je graag helpt en met raad en daad bijstaat. RunnerInn werkt niet met vaste verzendkosten, de verzendkosten hangen af van het gewicht en het volume van de bestelling. Als je een product in je winkelmandje legt zie je meteen wat de bijbehorende verzendkosten zijn.

Contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Carrer dels Pirineus, 9, 17460 Celrà, Girona, Spanje
Telefoonnummer klantenservice: 085 8881 507
E-mail: Er wordt geen e-mailadres vermeld, je kunt wel gebruik maken van een contactformulier of raadpleeg de uitgebreide FAQ
Facebook: https://www.facebook.com/Runnerinn.store
Twitter: https://www.twitter.com/runnerinnstore
Website: https://www.runnerinn.com

11 gedachten over “RunnerInn”

  1. Hoi bestelling geplaatst bij runnerin alleen mijn huisnummer vergeten te plaatsen. Hoe moet ik dit doorgeven.

    Groetjes

    Arew Honca Koel

Plaats een reactie