Roberto Romero

Roberto Romero is een online webwinkel voor merkkleding voor heren, dames en kinderen van Italiaanse makelij. Het bedrijf stond voorheen bekend onder de naam Fashion Italia. Verwarrend is wel dat in het menu bovenaan de website alleen de herenkleding wordt weergegeven. Wil je shoppen voor dameskleding dan moet je naar beneden scrollen waar ook de dames- en kinderkleding wordt genoemd met links. Het gaat om kleding van tientallen merken waaronder Blend, Gabbiano, Neff en Urban Classics.

Brede collectie voor het hele gezin

Het leuke van Roberto Romero is dat je hier kunt shoppen voor het hele gezin. Als je iedereen voor een bijzondere gelegenheid in het nieuw wit steken, of gewoon op zoek bent voor kleding voor het nieuwe seizoen voor jezelf en de kinderen, dan kun je hier in één keer slagen voor iedereen. De collectie is zeer breed en wordt volgens de informatie op de website wekelijks aangevuld met nieuwe items. Via het menu kun je gemakkelijk en snel doorklikken naar de gewenste kledingcategorie.

Ruilen en retourneren is eenvoudig

Je kunt zelf bepalen op welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zodra het pakket is ontvangen heb je 14 dagen de tijd om de kleding te passen en beoordelen. Ben je niet tevreden of is het niet de juiste maat dan kun je de artikelen die je niet wilt houden kosteloos retour zenden. Hiervoor is een duidelijke procedure op de website beschikbaar.

Contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Wegtersweg 42, 7556 BR Hengelo (Ov)
Telefoonnummer klantenservice: 074-2600001
E-mail: klantenservice@roberto-romero.com
Facebook: https://www.facebook.com/RobertoRomero.nl
Twitter: https://twitter.com/RobertoRomeroNL
Website: https://www.roberto-romero.com

5 gedachten over “Roberto Romero”

  1. Bestel al jaren bij Roberto Romero, leuke collectie en goede kwaliteit!

  2. Mijn vrouw koopt hier regelmatig kleding voor mij en de kids. We zijn eigenlijk altijd tevreden over de bestellingen en anders wordt er ook niet moeilijk gedaan over een retourzending. Heel fijn!

  3. Leuke webshop, mooie broeken en ben erg tevreden over mijn bestellingen

  4. Ik kende de webshop niet, maar zag hier een leuke spijkerbroek, ik heb voor de zekerheid contact opgenomen en heb daarna besteld. De broek kwam de volgende dag al aan en ben zeer tevreden!

Plaats een reactie