Peter Hahn

Peter Hahn is een online kledingwinkel die zich vooral richt op de zakenvrouw en zakenman. De winkel is begonnen met de verkoop van dameskleding, maar inmiddels is het assortiment uitgebreid naar herenkleding en woonaccessoires. Voor de dames is er ook een aparte afdeling met grote maten. Peter Hahn onderscheidt zich van de massa door kleding te leveren van exclusieve merken, gemaakt van natuurlijke stoffen en in bijzondere kleuren en prints.

Goed voor de dag komen in exclusieve kleding

Wil je goed voor de dag komen, zowel zakelijk als tijdens een avondje uit of een bijzondere gelegenheid? Dan shop je kleding bij Peter Hahn. Je kunt hier terecht voor een complete outfit inclusief accessoires zoals een bijpassende tas of een mooie sjaal. Je vindt bij Peter Hahn kleding van merken als Paul Green, Laurèl en Gerry Weber. Grote maten mode is er van onder andere Doris Streich en Frapp. Ook in deze categorie vind je een ruim assortiment waaronder jassen, rokken. Blouses, broeken en shirts.

Lange geschiedenis

Peter Hahn richtte zijn winkel samen met zijn vrouw Margit op in 1964. De onderneming startte met het verkopen van jassen en dekens van natuurlijke materialen. In de loop der tijd werd het assortiment uitgebreid en sinds de ‘digitale revolutie’ kon online verkoop natuurlijk niet uitblijven. Al die jaren is Peter Hahn trouw gebleven aan het principe bij de start: Mooie en stijlvolle mode verkopen voor mannen en vrouwen die van duurzame kleding houden.

Contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Peter Hahn, Regulierenring 22, 3981 LB Bunnik
Telefoonnummer klantenservice: 030 659 29 15, bereikbaar op werkdagen van 8.30-21.30 uur en op zaterdag van 10.00-18.00 uur
E-mail: service@peterhahn.nl
Facebook: https://www.facebook.com/peterhahn.uk
YouTube: https://www.youtube.com/user/PeterHahn
Website: www.peterhahn.nl

44 gedachten over “Peter Hahn”

 1. Klaar met Peter hann

  Vorig jaar schoenen gekocht bij Peter hann, sindsdien krijg ik om de haverklap catalogen in mijn brievenbus, ben beslist niet gediend van deze agressieve vorm van reclame, als ik iets wil kopen kijk ik wel op de website, ga nooit meer wat kopen bij meneer hann en zou het zeer op prijs stellen als ze zouden stoppen met deze debiele vorm van reclame maken.

 2. Wilt uw mijn adres veranderen van J.M. Schouwenaar, Kortenaerstraat 4 5102 BV Dongen in:
  J.M. Dane- Schouwenaar, Rosariopark 68, 5104 HW Dongen.
  We zijn februari 2022 verhuisd

 3. Ik wil u verzoeken geen reclamefolders meer re versturen naar het adres:
  E.H.M. Regtop – Wolffs
  Sint Annalaan 10B
  6417 CR Heerlen

Plaats een reactie