Overhemdenonline

Overhemdenonline.nl is dé overhemdenspecialist van Nederland. Bij dit online modebedrijf bent u aan het juiste adres voor niet alleen de mooiste herenoverhemden, maar nog veel meer modeartikelen voor heren. Hierbij moet u denken aan zowel vesten als truien, colberts, broeken en jassen. Wat betreft stijl vindt u er van alles: van klassiek tot trendy en van zakelijk tot vrije tijd. De meest uiteenlopende, bekende merken van gerenommeerde namen zijn online te bestellen. Het assortiment is uitgebreid en wisselt regelmatig. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd winkelt volgens de laatste mode. Overhemdenonline.nl heeft ook een fysieke winkel aan de Breestraat in Leiden. Hier vindt u een deel van de collectie die u ook in de webshop kunt vinden.

Voor elke man een geschikt overhemd

Overhemdenonline.nl streeft ernaar om elke man het perfecte overhemd te kunnen bieden. Elke heer, ongeacht leeftijd, postuur en persoonlijke smaak, kan bij het online modebedrijf een geschikt overhemd vinden. De pasvormen waaruit u kunt kiezen zijn super slim fit, body fit, slim fit, normale fit en wijde fit. De maten van de overhemden variëren van boordmaten 36 tot en met 54 en confectiematen extra small tot 6X large. In de webshop vindt u een uitgebreide collectie casual shirts, business overhemden, strijkvrije overhemen en mouwlengte 7 overhemden (exemplaren met extra mouwlengte). Uiteraard allemaal tegen de scherpste prijzen.

Contact met overhemdenonline.nl

Overhemdenonline.nl streeft ernaar om elke man van voldoende informatie, keuzemogelijkheden en advies te voorzien. Mocht u ondanks dat toch een vraag hebben, algemeen of over een specifiek product, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van het modebedrijf. Dit doet u door te bellen met 071 2032030. De telefonische klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Breestraat 154-154, 2311 CX Leiden

E-mail: info@overhemdenonline.nl

Website: www.overhemdenonline.nl

Facebook: https://nl-nl.facebook.com/OverhemdenOnline/

Instagram: https://www.instagram.com/overhemdenonline/

5 gedachten over “Overhemdenonline”

  1. Mooie kwalitatieve overhemden tegen een eerlijke prijs. En de kwaliteit is zeker zo goed als de dure winkels.

  2. Top webshop, veel keuze en de overhemden zitten mij vrijwel altijd goed. Wanneer je de boordmaat weet is het makkelijk bestellen.

  3. Goede overhemden, prima service, geen klachten!

  4. Hoi, heb 2 overhemden met extra mouwlengte gekocht. Zitten als gegoten en ben er erg blij mee. Groetjes!

  5. Een zeer fijne winkel, er is erg veel keus. Wanneer je je eigen maat weet is het heerlijk shoppen!

Plaats een reactie