Mona Mode

Mona Mode is een modebedrijf dat zich richt op modieuze en tegelijkertijd exclusieve kleding. Het stelt u in staat om de laatste mode te volgen en tegelijkertijd uw gevoel voor individualiteit te behouden. Mona Mode richt zich volledig op dames. U kunt er terecht voor zowel casual kleding als outfits voor bijzondere gelegenheden. De modeketen hecht niet alleen belang aan de uitstraling van de kleding, maar ook aan het draagcomfort ervan. Dankzij het brede assortiment met verschillende pasvormen vindt u altijd wel een kledingstuk dat er niet alleen uitziet alsof het voor u is gemaakt, maar ook zo voelt.

Van Duitse kousenfabrikant tot internationale modeketen

Mona Mode werd in 1930 in Duitsland opgericht. Het bedrijf ging toentertijd door het leven als producent van hoogwaardige dameskousen. Het succes van Mona verspreidde zich gauw en binnen afzienbare tijd werden de kousen in heel Duitsland gedragen. In het daaropvolgende decennium breidde het assortiment snel uit. Vandaag de dag, bijna 90 jaar na de oprichting, kan Mona Mode nog steeds rekenen op een trouw klantenbestand. De sleutel tot succes ligt volgens het modebedrijf in de benadering van hun klanten en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Contact met Mona Mode

Mona Mode streeft ernaar om us als klant exclusieve en kwalitatief hoogwaardige kleding te kunnen leveren. Mocht u ondanks dat een klacht hebben, of een algemene vraag of opmerkingen willen plaatsen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het modebedrijf. Dit doet u telefonisch middels het nummer 010 4479897. U kunt de telefonische klantenservice op werkdagen tussen 08.30 en 21.00 bereiken en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00. Dit telefoonnummer kunt u tevens gebruiken voor het plaatsen van bestellingen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Rivium 1e straat 72, 2909 LE Capelle a/d Ijssel.
Postbus 71074, 3000 PB Rotterdam is het postadres dat u gebruikt om uw bestelformulier uit de catalogus te verzenden.
E-mail: service@mona-mode.nl
Website: https://www.mona-mode.nl
Facebook: https://www.facebook.com/mona.damesmode/

15 gedachten over “Mona Mode”

 1. mevr v a velthoven. heb witte schoenen besteld maat 38. heb ze 26 -8 2022 betaald. krijg aanmaningen 2x gebed. hpelijk doen ze de atmeniestrasie niet goed .hoort niet op kantoor thuis. de deur waarder zou komen maar ik heb bewij dat ik ze betaald heb. ik kan de rijderrechter ook i schakelen als het nodig is. nog geen excus gekregen. hopelijk als nog groetjes

 2. Ik heb 14 november schoenen besteld maar nog steeds niet gekregen bellen lukt niet want na 10 minuten stop ik met de telefoon

 3. Beste,
  Ik wil u graag melden dat ik, iedere maal er nieuws is, telkens 2 maal de cataloog en/of nieuwsbrief ontvang.
  Dit is echt niet wenselijk: nodeloze onkosten en het dubbele nr. belandt steeds in de papierbak.
  Daarom graag eens nazien:
  – Naam: Mevrouw Marleen De Nobele Oude Weg 150 9870 Zulte
  – Naam: De heer Marc Mortier Oude Weg 150 9870 Zulte

  Graag dus één van beide schrappen, zodat er maar één exemplaar verstuurd wordt. Alvast bedankt.

 4. Ik heb nog steeds niets gehoord van mijn bestelling 47952289 maat 44 al een maand geleden besteld.

 5. Hallo ik wil graag doorgeven dat mijn oma A van Beek de Pree inmiddels verhuist is naar een verpleeghuis. En geen Mona tijdschriften meer hoeft te ontvangen. Zouden jullie dit willen aanpassen? Haar adres was De Bunte 17 7681 RM Vroomshoop alvast bedanken. Mvg Esther van Drempt (kleindochter)

Plaats een reactie