Mister Spex

Mister Spex is Europa’s grootste online aanbieder van brillen, zonnebrillen en contactlenzen. De artikelen, stuk voor stuk afkomstig van gerenommeerde merken, koopt u ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. De prijs die u bij Mister Spex betaalt, ligt aanzienlijk lager dan de prijzen bij de meeste andere opticiëns en webwinkels. In het assortiment zijn maar liefst 90 verschillende designers opgenomen. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u geen model naar uw smaak vindt. De brillenglazen zijn allen van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van diverse extra’s zoals ontspiegeling en een kraswerende laag. Aanpassing aan persoonlijke voorkeuren en behoeften is eveneens mogelijk.

Extra zeker van uw aankoop dankzij de ‘home trial’ service

MisterSpex.nl biedt u behalve een breed assortiment, lage prijzen en een hoogwaardige klantenservice nog een extra voordeel. U kunt de bril van uw interesse namelijk ook thuis passen voordat u hem daadwerkelijk aanschaft. Een zogeheten ‘home trial’ vraagt u eenvoudig via de webshop aan. U krijgt het brilmodel zonder sterkte thuisgestuurd. Zo kunt u zien of de bril daadwerkelijk bij uw gezicht en stijl past en nagaan wat het draagcomfort is. En weet u niet zeker wat uw precieze correctiewaarden zijn? Ook die twijfel kan worden weggenomen middels een bezoek aan een van de partneropticiens van MisterSpex.nl.

Contact met MisterSpex.nl

Mister Spex probeert u op zijn website van zo helder en compleet mogelijke informatie te voorzien. Mocht u toch vragen hebben, of wilt u graag advies van een van de specialisten, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het bedrijf. Dit doet u door te bellen naar het nummer 0800 3800677. Voor het bellen naar dit telefoonnummer worden geen kosten in rekening gebracht.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Er is geen Nederlands correspondentie- of bezoekadres bekend. Schriftelijke communicatie verstuurt u naar Mister Spex GmbH, Greifswalder Straβe 156, D-10409 Berlijn.
E-mail: service@misterspex.nl
Website: https://www.misterspex.nl
Facebook: https://www.facebook.com/misterspexeurope?ref=ts&fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/misterspex_official/

6 gedachten over “Mister Spex”

  1. Ik ben eerst naar andere opticiens gegaan maar vond de service daar niet goed. Ik weet zelf welke sterkte ik nodig heb, dus dit is echt een uitkomst.

  2. Ik heb hier mijn zonnebril besteld, ze hadden een mooie aanbieding. Bij binnenkomst bleek het model mij niet echt goed te staan, maar ik kon het probleemloos ruilen voor een ander model. Fantastische service!

  3. Goede webshop met mooi aanbod. Leuke zonnebrillen en vlotte verzending.

  4. Uitstekende ervaringen met deze parijt. Bestel hier mijn contactlenzen. Goede kwaliteit en scherpe prijs. Beter dan bij de lokale opticien.

  5. MEGA veel keuze, ontzettend toffe zonnebrillen. Heb zowel voor mijzelf als mijn vriendin besteld.

  6. Echt een topzaak, heel veel brillen en de nieuwste modellen. Goede prijzen! Groetjes Sammmm

  7. Heel veel keuze in trendy zonnebrillen. Heb voor deze zomer Carrera besteld. Erg blij mee 🙂

  8. Geweldige webshop, heb hier voor komende zomer een nieuwe zonnebril gekocht en die zit direct goed. Netjes met Track and Trace verzonden. Super!!

Plaats een reactie