Lookfantastic

Lookfantastic, Europa’s nummer één retailer in beautyproducten

Lookfantastic is een in 1996 in Groot-Brittannië opgerichte beauty boutiek. Inmiddels is het bedrijf de nummer één retailer in Europa op het gebied van beautyproducten. Lookfantastic voert een breed assortiment met ruim 14.000 producten van maar liefst 600 verschillende merken. De merken zijn afkomstig van zowel Europese bodem als van overzeese producenten. Op deze website treft u internationaal bekende merken die in Nederland moeilijk te verkrijgen zijn. Bij Lookfantastic bestelt u ze moeiteloos online en ook nog eens tegen aanzienlijk lagere prijzen. De make-up, haarproducten, gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten en geuren worden snel bij u thuis geleverd. Ook mannen vinden binnen de genoemde categorieën een breed aantal producten terug.

Elke maand een verrassende box met beautyproducten

Indien u wilt, kunt u een abonnement voor een, drie, zes of twaalf maanden afsluiten. Op deze manier kunt u deelnemen aan diverse spaaracties. Ook ontvangt u dan elke maand een doos met beautyproducten met een totale minimumwaarde van vijftig euro. Soms bevat de doos echte klassiekers, soms producten van nieuwe merken. Op deze manier kunt u elke keer iets anders uitproberen. Lookfantastic zorgt er zo voor dat u keer op keer geïnspireerd wordt en producten gebruikt die u door de bank genomen niet direct had aangeschaft.

Contact met Lookfantastic

Lookfantastic is trots op haar uitgebreide voorraad merken en producten. Mocht u ondanks dat toch een klacht hebben, of een vraag over een product of het bedrijf zelf willen stellen, dan neemt u hiervoor contact op met de klantenservice. Het is niet mogelijk om dit telefonisch te doen. U bereikt de klantenservice van de beautyretailer online, middels uw eigen account. Lookfantastic streeft ernaar om binnen een etmaal te reageren.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Lookfantastic.nl, 5th Floor VoyagerHouse, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ, Verenigd Koninkrijk
E-mail: Niet beschikbaar. Digitale schriftelijke communicatie verloopt via uw account op de website.
Website: https://www.lookfantastic.nl
Facebook: https://www.facebook.com/lookfantastic/
Instagram: https://www.instagram.com/lookfantasticnl/

17 gedachten over “Lookfantastic”

 1. SLECHTE ERVARING

  Zending niet ontvangen. NIET TE BEREIKEN. Ga hier NOOIT MEER bestellen!!!

 2. Order not delivered yet. It is already 20 days that it was placed.

 3. Ik heb op 17 april per ongeluk 2 maal dezelfde bestelling gedaan, namelijk 3 stuks Vichy Ideal Soleil totaal kosten € 27,80. Dit bedrag is 2x afgeschreven. Ik heb echter maar 1 zending gekregen. Gaarne 1 maal € 27,80 terug boeken uwerzijds. Gaat om bestel nr : 397823485.
  Gaarne van u een bevestiging!!
  Met vr. groet,
  W.F.Verburgt

 4. Ik heb eenmaal een bestelling gedaan bij lookfantastic waarop ik niets aan te merken heb, alles is vlot en correct verlopen. Ik heb mij daarom een account aangemaakt waardoor ik nu overstelpt wordt met mails, minimum 2 a 3 per dag. Ik ben dit zo beu en verwijder ze constant zonder ze te lezen omdat het me zo irriteert.
  Inloggen op mijn account met mijn wachtwoord lukt niet meer, dus klik ik op wachtwoord vergeten waarop mij een mail wordt gestuurd met een link om mijn wachtwoord te resetten. Deze link of de link opzeggen werkt niet. Alle hyperlinks werken prima behalve voor deze site. Ik wil van deze mails afgeraken!!! Telefonisch contact resulteert steeds in een bezettoon, dus probeer ik het eens langsover deze weg kenbaar te maken en hopelijk krijgt dit gevolg.

Plaats een reactie