Made

Made, leverancier van designmeubels voor eerlijke prijzen

Bij Made bent u aan het juiste adres voor een breed aanbod designmeubels die een stuk aantrekkelijker zijn geprijsd dan bij andere winkels. Dat is ook precies de missie van het bedrijf; het leveren van betaalbare kwaliteit. Made werkt samen met veel verschillende designers, verspreid over Europa. Er wordt geen gebruik gemaakt van tussenpersonen of magazijnen, maar er is direct contact met de makers van de producten. Hierdoor blijft u een groot deel van de kosten bespaard, vaak tot zelfs wel zeventig procent. De producten kunnen in sommige gevallen verschillen wat betreft materiaal en afwerking, maar functionaliteit en ontwerp zijn altijd betrouwbaar en vergelijkbaar.

Betaalbare, maar ook verantwoorde producten

Bij Made vindt u zowel banken, stoelen, fauteuils, tafels en bedden, maar ook accessoires, lampen en textiel. Ook voor de inrichting van uw tuin kunt u bij Made terecht. Alhoewel alle producten tegen betaalbare prijzen worden geleverd, wil dit niet zeggen dat dit ten koste gaat van de verantwoordelijkheid van het productieproces. Integendeel zelfs. Bij Made is een speciaal team van kwaliteitsbewakers in dienst, dat regelmatig controles uitvoert betreffende de kwaliteit en de herkomst van de materialen. Zo kunt u ervan uitgaan dat het hout dat in uw meubels is verwerkt, altijd legaal is gekapt. Tijdens de productie wordt de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk tegengegaan en ook streeft men ernaar om zo min mogelijk afval te veroorzaken.

Contact met Made

Heeft u een vraag, klacht of opmerking? Dan kunt u zich via het telefoonnummer 020 7091046 wenden tot de telefonische klantenservice. Deze is op werkdagen van 09.00 tot 18.00 bereikbaar. Ook kunt u schriftelijk contact leggen middels het mailformulier op de contactpagina van de website.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Made.com, Rokin 75, 1012 KL Amsterdam. Dit adres betreft de showroom van Made. Het kantooradres van dit van origine Britse bedrijf is 5 Singer Street, London, EC2A, 4BQ.
E-mail: klantenservice@made.com
Website: https://www.made.com/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Madedotcom/
Instagram: https://www.instagram.com/madedotcom/

19 gedachten over “Made”

 1. Ik wil een buro bestellen maar krijg geen enkele kans dit te realiseren is dat lastig zowel voor u als voor mij toch?

 2. Beste ik heb bestelled bij jullie en ook betalled en ik krijg geen mail bewijs..kunnen jullie diet bekeken aub..warom ik heb per mail verstuurd geen antwoord telefonisch contact zijn jullie noit bereikbaar en via WhatsApp ook nieks .ik vind diet niet normal.

 3. In December 2021 een dressoir besteld.
  Nu, midden Februari, nog niet bezorgd.
  Niemand kan mij bij deze zaak vertellen waar het meubel !!!???

 4. Beste lezer,

  Graag bestel ik via Made.com een tweepersoons slaapbank. De “Bessie-grote-tweepersoons-slaapbank-whitewash-boucle” en de “Haru tweepersoons slaapbank, imitatieschapenvacht” (beiden 140cm breed) vind ik erg mooi. Nu is voor beide bankjes de levertijd: 20-22 weken. Staat dit vast, of kan dit proces versneld worden?

  Bij voorbaat dank voor de reactie!

  Vriendelijke groet,

  Carlijn Huijsmans

 5. In juni 2021 2 slaapbanken besteld, tot op heden nog geen slaapbanken geleverd???
  Helaas vanuit made.com geen reactie/update over mijn bestellen.

  Geen reclame voor dit bedrijf.

 6. Slaapbanken in juni 2021 besteld, nog steeds niet binnen?????????
  Helaas ook geen contact/update vanuit Made.com…

  Vraag me af of de slaapbanken nog komen…..
  Niet echt een reclame voor dit bedrijf

 7. Beste,

  Wij zijn hebben interesse voor de Harlow hoek rechts. Alleen de havermoutbeige uitvoering is zonder knopen.
  Zijn er andere kleuren beschikbaar zonder knopen in de kussens?

 8. In mei 2021 een kleed besteld.
  Nu is het november en het kleed is er nog niet. Chatgesprek gehad met made.com. Ik moet zelf de transporteur maar bellen. Die is Frans en spreekt geen Engels of Nederlands.
  Ze konden verder niks meer voor me doen en ik kreeg excuses aangeboden.
  Telefonisch niet bereikbaar. Waardeloze service!!

 9. Goedemorgen,

  op 3 november heb ik een bestelling geplaats, tot heden heb ik niets vernomen. Morgen zijn we al een week verder en begin ik me echter zorgen te maken.

  Graag hier antwoord op.

  Ordernummer: 1200759456
  G.Keskin

Plaats een reactie