Magazine.nl

Het breedste assortiment tijdschriften vindt u bij Magazine.nl

Magazine.nl geldt als de officiële verkoopsite van Nederlandse tijdschriften. U vindt er zowel losse magazines als abonnementen. Op die laatste krijgt u vaak een aantrekkelijke korting of u krijgt er een welkomstcadeau bij. Magazine.nl beschikt over het breedste assortiment tijdschriften voor alle leeftijden. In het assortiment zijn zowel kindertijdschriften als vrouwen- en mannenbladen vertegenwoordigd. Bestellen doet u snel en online. Overigens is het ook mogelijk om een tijdschrift of een abonnement cadeau te doen. Er is een breed aanbod cadeau-abonnementen die na de abonnementsperiode automatisch weer stoppen. Zo kost het cadeau u ook niet onverhoop meer geld dan eigenlijk de bedoeling was.

Magazine.nl als onderdeel van Sanoma Media Netherlands

Magazine.nl is gelanceerd door uitgeverij Sanoma. Dit bedrijf is toonaangevend in de mediabranche. Sanoma Media Netherlands is onderdeel van de van oorsprong Finse Sanoma Group, die actief is in een groot aantal landen in Europa. Het bedrijf is opgericht in 1913 en produceerde aanvankelijk alleen tijdschriften. Behalve entertainment biedt het bedrijf zijn klanten vandaag de dag ook informatie en leermiddelen. De artikelen die u bij Magazine.nl kunt bestellen, bieden u als consument een relevante en unieke content. Sanoma bereikt vandaag de dag maar liefst tachtig procent van de Nederlandse consumenten.

Contact met Magazine.nl

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over Magazine.nl of een van zijn producten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Hiervoor maakt u gebruik van telefoonnummer 088 5500250. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 21.00. Daarnaast is het mogelijk om op de website een livechat te starten met een van de ondersteunende medewerkers.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Sanoma Media Netherlands B.V., Capellalaan 65, 2132 JL Hoofddorp. Het postadres is Postbus 1900, 2130 JH Hoofddorp.
E-mail: onbekend
Website: https://www.magazine.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/MagazineNL
Instagram: https://www.instagram.com/sanomamagazine/

7 gedachten over “Magazine.nl”

  1. Ik heb hier dit jaar de sinterklaas kadotjes gekocht. Voor mijn moeder een abonnement voor de Margriet.

  2. Een zeer uitgebreide online kiosk. Leuk om een zondagmiddag eens doorheen te bladeren.

  3. Leuk wanneer je opzoek bent naar een nieuwe magazine. Er zitten ook leuke aanbiedingen tussen met mooie welkomskados.

  4. Handige website met een overzicht van alle Nederlandse magazines. Ik denk dat ze de grootste van Nederland zijn.

  5. Voor mijn dochters magazines besteld, leuke aanbiedingen en soms ook met extra kado bij abonnement.

  6. Handig en overzichtelijk aanbodvan magazines. De kiosk online zeg maar 😉

Plaats een reactie