M2trading

M2trading voor gebruikte scooters, brommers en onderdelen

M2 Trading is een in 2001 opgericht bedrijf dat zich richt op de verkoop van gebruikte scooters en brommers en de bijbehorende onderdelen. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen er terecht. M2 Trading mag een groot netwerk aan scooterwinkels en webwinkels tot zijn klantenbestand rekenen. Bij deze groothandel zijn vrijwel alle onderdelen op voorraad. De groothandel heeft meer dan 8000 verschillende producten in zijn eigen loods van 750 vierkante meter opgeslagen liggen. Daarmee onderscheidt het zich van andere winkels in deze tak. M2 Trading is dus in staat om u snel een gewenst artikel te leveren.

In een oogwenk duizenden producten overzichtelijk

De bij M2 Trading verkrijgbare producten zijn op de website handig uitgesplitst in diverse categorieën. Zo zoekt u eenvoudig binnen de accessoires, elektra, frames en motoren. Elk merkartikel is voorzien van een duidelijke beschrijving. Behalve de merkproducten vindt u ook universele producten zoals gereedschap, koelvloeistof, helmen, verf en onderhoudsbenodigdheden. Merken die M2 Trading voert zijn onder andere Abus, Eurol, Castrol, Yasuni, Buzetti en Bofix. De totale lijst is echter een stuk groter. Indien u uw bestelling het liefst zelf afhaalt, kan dat ook. Het magazijn van M2 Trading in Sittard geldt tevens als afhaalpunt.

Contact met M2trading

Heeft u een vraag, klacht of opmerking over een van de onderdelen die u heeft gekocht of over het bedrijf zelf? Of bent u op zoek naar specifieke informatie? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van M2trading. Deze is te bereiken op het telefoonnummer 046 4581030. De telefonische klantenservice kunt u op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 bereiiken en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00. Ook is het mogelijk om op de website een live chat te starten.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Rijksweg Zuid 212A, 6134 AG Sittard (Limburg)
E-mail: info@m2trading.com
Website: https://www.m2trading.com
Facebook: https://www.facebook.com/M2Trading/
Twitter: https://twitter.com/m2trading

10 gedachten over “M2trading”

  1. Bougies voor mijn scooter waren echt goedkoop. Ik ga binnenkort nog keer kijken voor wat upgrades van mijn scooter.

  2. Ik had racing onderdelen nodig voor mijn Yamaha scooter. Bij hun kon ik zowel gebruikte als nieuwe onderdelen krijgen! Voorheen altijd via marktplaats, maar dit is stuk sneller en betrouwbaarder.

  3. Handig, hebben vrijwel alle onderdelen. Meerdere keren besteld en ging maar 1 keer mis. Maar dat werd netjes opgelost door Herman.

  4. Makkelijke webshop, goed overzicht van alle beschikbare producten. Voor de rest altijd snelle levering. Dus een top site

  5. Goede website met ontzettend veel onderdelen. Doe al jaren zaken met ze en dat verloopt altijd goed.

  6. Handige webshop, wij gebruikte het vaak voor onze winkel. Ideaal wanneer je specifieke onderdelen nodig hebt van een bepaald merk. Leveren ook snel

  7. Veel producten beschikbaar, had onderdelen voor mijn vespa nodig en die heb ik hier gelukkig kunnen vinden.

  8. Hier heb ik een nieuwe accu voor mijn Vespa besteld. Is allemaal prima gegaan, niks mis mee.

Plaats een reactie