Happy Socks

Happy Socks is een van origine Zweeds bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van sokken. Happy Socks werd in 2008 opgericht en wordt nu, ruim tien jaar later, in maar liefst negentig verschillende landen over de hele wereld verkocht. Happy Socks is opgericht door twee vrienden -een grafisch ontwerper en een professional uit de reclamewereld- die dit dagelijkse en simpele product naar een hoger niveau wilden tillen. Met hun kleurrijke designs wisten de twee Zweden sokken een geheel nieuwe dimensie te geven. Het doel van Happy Socks is om blijheid over de hele wereld te verspreiden.

De perfecte sok voor iedereen

Dankzij Happy Socks kan iedereen sokken vinden die bij zijn of haar specifieke stijl of behoefte passen. Behalve de ‘main’ sokkenlijn is er in de loop der jaren ook een lijn voor kinderen ontstaan. Daarnaast bestaat er de ‘dressed’ lijn voor de wat chiquere aangelegenheden, evenals sportsokken. Vrij recent is Happy Socks uitgebreid met een ondergoed- en badmodelijn. Happy Socks werkt graag samen met creatieve geesten en heeft tot nu toe samenwerkingen met grote namen als Snoop Dogg en Keith Harring mogen noteren. Happy Socks heeft in Nederland tot op heden nog geen concept stores, maar alleen shop-in-shop stores. Wilt u weten waar bij u in de buurt Happy Socks verkocht worden, dan raadpleegt u de shop locator op de website.

Contact met Happy Socks

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over een product van Happy Socks of het bedrijf in het algemeen? Dan kunt u contact opnemen middels de chat op de website. De virtual assistant zal proberen uw vraag of probleem zo efficiënt mogelijk te beantwoorden of op te lossen. Een telefoonnummer van de klantenservice van het sokkenbedrijf is niet beschikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: onbekend
E-mail: support@happysocks.com
Website: https://www.happysocks.com/nl
Facebook: https://www.facebook.com/HappySocks
Instagram: https://www.instagram.com/happysocks/

5 gedachten over “Happy Socks”

 1. Hallo lezer
  2 x een bestelling gedaan en betaald
  Krijg daarna een melding dat er niets in de winkelwagen zit
  Hopelijk komt het goed

 2. Heb zeker 20 paar Happysocks en ben er heel erg blij mee. Ze zien er vrolijk uit, gaan lang mee en bovenal zitten ze heerlijk. Voor mij alleen nog maar Happysocks

 3. Super leuke sokken. Krijg ieder jaar met kerst een paar van mijn vriendin. Super leuke sokken en ze zitten TOP

 4. Koop regelmatig happy socks voor mij en mijn man. Naast dat ze er heel leuk uitzien is de kwaliteit zeer goed.

 5. Ik vind Happy socks geweldig. Ze zijn niet alleen vrolijk maar ze zitten ook heerlijk en gaan vrijwel niet kapot (in tegenstelling tot mijn andere sokken). Groetjes Job

Plaats een reactie