Douglas

Douglas is met 1.500 parfumerieën in 19 verschillende landen Europa’s meest toonaangevende beauty retailer. Bij deze parfumerie kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met schoonheid. Van heerlijke luxe geurtjes tot exclusieve make-up producten. U vindt hier een ruim assortiment aan beautyproducten. Kies uit een groot aantal designer, luxe, exclusieve en eigen merken. Kwaliteit, diversiteit en een sterke klantenbinding maakt van Douglas de Europees marktleider in de parfumeriebranche.

Het geheim achter het succes van Douglas

Wat is het geheim van het succes van Douglas? Ten eerste is dit de competentie en kwaliteit van de diensten en producten die de parfumerie aanbiedt. Ten tweede is dit het enthousiaste engagement van haar medewerkers. Dit team van vakkundige professionele werknemers staat iedere dag voor u klaar om u verder te helpen met vragen over producten. Heeft een vestiging uw favoriete product niet meer, ga dan naar de online webshop van Douglas. U kunt hier ook eenvoudig op uw gemak shoppen in de Douglas webshop. Met meer dan 2 miljoen dagelijkse bezoekers in de webshop, streeft het klantenservice team iedere dag opnieuw naar optimale klantvriendelijkheid.

Contact met Douglas

Wenst u contact op te nemen met een van de klantenservice medewerkers? Met vragen over producten of bestellingen kunt u hier altijd terecht. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 en op zaterdag van 09.30 tot 13.00. Wilt u graag telefonisch contact opnemen? Bel dan naar 088-3694545. Daarnaast kunt u ook eenvoudig een mailtje sturen naar de klantenservice met uw vraag.

Overige contactmogelijkheden

Adres: onbekend
E-mail: klantenservice@douglas.nl
Website: https://www.douglas.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DouglasNederland
Instagram: https://www.instagram.com/douglasnederland/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/douglas_ned

Plaats een reactie