Trouw

Trouw werd in 1943 opgericht als verzetskrant. Een illegale krant tegen de Duitse bezetter. Na de oorlog ging Trouw door en inmiddels wordt deze Nederlandse krant al meer dan 60 jaar uitgegeven. Trouw geeft in bijzonder aandacht aan thema’s als democratie, duurzaamheid en vrijheid. Iedere dag brengt Trouw het katern De Verdieping uit, waarin er uitgebreid wordt ingegaan op de achtergrondverhalen bij het dagelijkse nieuws. In het weekend kunt u de bijlagen Tijd en Letter & Geest lezen, die u verhalen uit het dagelijkse leven brengen.

Trouw streeft naar verbinding met de lezer

Trouw is een onafhankelijk nieuwsmedium dat al ruim 60 jaar op zoek gaat naar de verdieping achter het nieuws. Trouw houdt u dagelijks op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen en discussies. Het medium streeft naar verbinding met haar lezers. Met een abonnement van Trouw ontvangt u dagelijks of in het weekend de papieren versie, maar daarnaast publiceert het nieuwsmedium ook een digitale versie in de pdf-vorm die u gemakkelijk kunt lezen op uw mobiel, tablet of laptop.

Contact met Trouw

Het team van klantenservice medewerkers staat 5 dagen per week voor u klaar. Het nummer 020-562 9444 is bereikbaar van 08.00 tot 17.00. Geeft u liever de voorkeur aan online contact? Dan kunt u online contact opnemen met de klantenservice via de online chat of een van de sociale mediakanalen van Trouw. Tijdens kantooruren kunt u uw vragen stellen, u kunt doorgaan binnen één uur een antwoord terug verwachten.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Jacob Bontiusplaats 9, 1018 LL, Amsterdam
E-mail: onbekend
Website: https://www.trouw.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Trouw.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/trouw.deverdieping/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/trouw

Plaats een reactie