Zandri

Zandri is een webshop die onderdelen levert voor scooters en brommers. Met een assortiment dat ruim 100.000 producten bevat, kunt u hier alles vinden wat u voor uw brommer of scooter nodig heeft. Denk daarbij bijvoorbeeld aan accessoires zoals een windscherm, een slot of een degelijke helm, maar ook aan onderdelen als bougies, cilinders, remmen of schokdempers. Heeft u vragen over het monteren van onderdelen? Ook voor advies kunt u bij Zandri terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld telefonisch contact opnemen met monteurs, die u deskundig advies kunnen geven. Op het YouTube kanaal van Zandri vindt u bovendien diverse montagevideo’s, die u helpen bij het monteren van onderdelen en bij het onderhoud van uw brommer of scooter.

Origineel of replica

Binnen het uitgebreide assortiment van Zandri kunt u kiezen voor originele onderdelen of voor goedkopere replica’s. Wanneer u onderdelen wilt van hetzelfde merk als uw scooter of brommer, dan kiest u voor originele onderdelen. Deze zijn verkrijgbaar van veel verschillende merken, zoals Kymco, Peugeot, Vespa, Sym of Piaggio. Wilt u liever iets minder betalen en hoeft het onderdeel niet van hetzelfde merk te zijn als uw scooter of brommer? Dan kunt u ook een keuze maken uit de goedkopere replica lijn van Zandri.

Contactmogelijkheden

Het team van de klantenservice van Zandri is op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 17:30 uur op telefoonnummer 024-7600900. U kunt uw vraag ook via Whatsapp of email stellen of via het contactformulier op de website. Binnen de openingstijden van de klantenservice kunt u op de website van Zandri ook de Live Chat openen om uw vraag te stellen; u heeft dan binnen 5 minuten antwoord. Daarnaast kunt u Zandri volgen op diverse sociale media.

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Kerkenbos 1015L, 6546 BB Nijmegen
E-mail: info@zandri.nl, binnen 24 uur antwoord
Facebook: https://www.facebook.com/zandrishop/
Twitter: https://twitter.com/zandriwebshop
YouTube: https://www.youtube.com/zandrishop
WhatsApp: 0686818097 binnen 2 uur antwoord
Website: https://www.zandri.nl/

10 gedachten over “Zandri”

  1. Ik ben via de chat eerst goed tewoord gestaan, vervolgens een afspraak gemaakt voor een testrit!

  2. Bestel hier onderdelen voor mijn vespa, scherpe prijzen en snelle levering. Blij met deze webshop.

  3. Deze webshop is erg handig, makkelijk om onderdelen te bestellen en had ze de volgende dag in huis. Ik kom graag terug.

  4. Windscherm voor mijn Vespa gekocht en ben erg tevreden het was allemaal erg duidelijk en ze waren een stuk goedkoper dan de zaak bij mij in de straat. Ik ga hier zeker weer bestellen.

  5. Wij bestellen regelmatig onderdelen voor de zaak wanneer we snel iets nodig hebben. leveren snel en hebben duideliujke informatie op de website staan 🙂

  6. Moest lang wachten op bestelling!!! Heb gebeld en toen is alles snel geregeld. Heb nog wat extras ontvangen omdat het allemaal zo lang duurde. Dus is eigenlijk wel prima bevallen.

Plaats een reactie