Yellowbrick

Yellowbrick is een bedrijf dat klanten de mogelijkheid biedt om hun auto mobiel te parkeren. Dit houdt in dat klanten de parkeertijd via hun mobiele telefoon kunnen starten en stoppen. Deze handelingen worden bij Yellowbrick “bricken” genoemd. Bricken levert parkeergemak en voordeel op. Het Nederlandse bedrijf Yellowbrick ontstond in 2006 en werd opgericht door moederbedrijf Waysis. Waysis is een familiebedrijf dat al sinds 1927 actief is op het gebied van verkeers- en mobiliteitssystemen. De vraag naar meer parkeergemak groeide de laatste jaren snel, waardoor Waysis op zoek ging naar innovatieve mogelijkheden om parkeren makkelijker te maken. Inmiddels is bricken in Nederland in 160 gemeenten mogelijk en is Yellowbrick ook actief in buurlanden België en Duitsland.

Hoe werkt mobiel parkeren

Om mobiel parkeren van Yellowbrick te kunnen gebruiken, dient u dit eerst aan te vragen. Dit kan eenvoudig via de website. U bent niet verplicht een abonnement af te nemen. Vervolgens installeert u de parkeerapp op uw telefoon, waarbij u inlogt met uw klantnummer. Daarna kunt u op pad. Eenmaal geparkeerd, start u simpelweg via de app uw parkeertijd. Weer terug bij de auto kunt u op dezelfde wijze de parkeertijd weer stoppen. De betaling van de parkeerkosten vindt achteraf plaats, door middel van een automatische maandelijkse afschrijving door Yellowbrick. De factuur ontvangt u in uw email, zodat u deze bijvoorbeeld ook makkelijk kunt declareren bij uw werkgever.

Contactmogelijkheden

Wanneer u vragen heeft over YellowBrick kunt u contact opnemen met de Customer Service op telefoonnummer 0900 2006999 (normaal tarief). Dit kan op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur. Ook via Facebook, Twitter of WhatsApp kunt u uw vragen kwijt.

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres: H.J.E. Wenckebachweg 80, 1114 AD Amsterdam-Duivendrecht
E-mail: Geen algemeen e-mailadres bekend
Facebook: https://www.facebook.com/Yellowbrick
Twitter: https://twitter.com/yellowbricknl
Instagram: https://www.instagram.com/YELLOWBRICKNL/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/yellowbrick-b-v-/
YouTube: https://www.youtube.com/user/YellowbrickParkeren
WhatsApp: 0613689781, reactie binnen 3 uur
Website: https://www.yellowbrick.nl/

21 gedachten over “Yellowbrick”

  1. ka nmijn app niet openen en krijg na 2 uur proberen geen contact met de klantenservice. Schandalig !!1

Plaats een reactie