Wijnvoordeel

Wijnvoordeel is een online winkel waar u terecht kunt voor het kopen van diverse wijnen. Het doel van Wijnvoordeel is om topwijnen te leveren tegen lage prijzen, zodat iedereen kan genieten van een goed glas wijn. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door een echtpaar met een passie voor wijn en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar u 24 uur per dag wijn kunt bestellen uit een breed assortiment van wijnen van over de hele wereld. Een team van medewerkers zorgt ervoor dat de bestelde wijnen een dag later al in huis zijn, zodat u direct van uw aankoop kunt genieten.

Wijn, port of champagne

Het assortiment van Wijnvoordeel is zeer ruim en omvat zo’n 400 verschillende wijnen, waaronder ook bijvoorbeeld champagne, prosecco en port. U kunt gerenommeerde wijnen bestellen uit diverse toonaangevende wijnlanden, zoals bijvoorbeeld Frankrijk, Chili, Argentinië of Italië. Diverse filters maken het mogelijk om snel de gewenste wijn te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld zoeken op een speciaal druivenras of een favoriet smaakprofiel. Ook kunt u filteren op jaargang of prijs. Het streven van Wijnvoordeel is om de wijnen tegen een lage prijs te leveren, hier zijn het inkoopbeleid en de bedrijfsvoering dan ook op aangepast. Het grote voordeel van Wijnvoordeel is dat de dozen met wijn netjes bij u thuis worden bezorgd, wat u zware boodschappen dragen bespaart.

Contactmogelijkheden

Als u vragen of klachten heeft dan kunt u via telefoonnummer 031-7702796 contact opnemen met Wijnvoordeel. Het telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Op de website vindt u daarnaast een contactformulier waar u uw vraag kunt achterlaten. Wijnvoordeel is tevens te volgen via diverse sociale media.

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Badweg 48, 8401 BL Gorredijk
E-mail: geen algemeen e-mailadres bekend
Facebook: https://www.facebook.com/Wijnvoordeel/
Twitter: https://twitter.com/wijnvoordeel
Instagram: https://www.instagram.com/wijnvoordeel/
YouTube: https://www.youtube.com/user/wijnvoordeel
Website: https://www.wijnvoordeel.nl/

10 gedachten over “Wijnvoordeel”

 1. Ik had een probleem met de bestelling van een doosje wijn via seniorenvoordeelpas. Na een telefoontje met uw klantenservice afd. facturatie is dit probleem keurig opgelost. Bestelling volgende dag in huis, kortingscode toegepast en keurig en vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice, helemaal Top.

  Mvrgr. Wim Bakker

 2. Jarenlang ben ik al klant, ooit begonnen met een impuls aankoop… nu een betrouwbare leverancier voor mijn bedrijven en voor bij mij thuis.

 3. Onlangs weer een partij ingekocht via wijnvoordeel. Het assortiment is ruimschoots, en de prijzen bizar goedkoop!

 4. Goede webshop, heerlijk wijnaanbod. Bestel hier graag voor mijzelf, vrienden en familie. Ben aanzienlijk goedkoper uit dan bij de lokale slijter.

 5. Samen met collegas een aantal doosjes besteld. Heerlijk! Stuk goedkoper dan bij de plaatselijke slijter, zeker wanneer je met meer mensen inkoopt.

 6. Wat een keus, fantastisch! Bestel met regelmaat een doosje bij Wijnvoordeel. Goede website met scherpe aanbiedingen!

 7. Lekkere wijnen, eenvoudig te bestellen en goede acties. Ik ben tevreden met jullie service, jullie zien mijnvolgende bestelling tegemoet. Groetjes

  Vincent

 8. Al jaren vaste klant, genieten, zeker wanneer het zomer wordt en de rosé en proseccos in de aan bieding zijn. Wanneer je een voorrraad koopt kan het echt geld schelen in vergelijking tot de vaste slijter.

 9. Heerlijke webshop, geweldig aanbod. Af en toe ook scherpe acties en dan bestel ik weer een paar lekkere doosjes. Heerlijk thuis wijntjes uitzoeken

 10. Handige website, aantrekkelijke aanbiedingen. Je zit natuurlijk wel met verzendkosten maar bestel vaak een aantal doosjes zodat ik er alsnog voordeel uithaal.

Plaats een reactie