Yourhosting

Yourhosting is een hostingprovider waar u uw website kunt onderbrengen. Vrijwel ieder bedrijf of instelling heeft tegenwoordig een eigen website. Het is belangrijk om deze onder te brengen bij een betrouwbare hosting provider om er zo voor te zorgen dat uw website altijd bereikbaar is zodat de informatie over uw bedrijf voor klanten en geïnteresseerden steeds beschikbaar is. Yourhosting is actief sinds het begin van 2000 en heeft inmiddels ruim 1,1 miljoen domeinnamen in beheer. Yourhosting is daarmee de grootste hostingprovider van Nederland. U kunt bij Yourhosting gebruik maken van het Content Management System (CMS) van uw keuze om uw website te bouwen. U krijgt ook de mogelijkheid om deze te testen voordat u de website online zet. Zo kunt u vooraf controleren of alles naar behoren werkt voordat de website live gaat.

Managed IT

Yourhosting is specialist in het leveren van maatwerk, zowel voor kleine ondernemers en particulieren als voor grotere bedrijven. Daarom kun je bij deze hosting provider kiezen uit verschillende pakketten. Kies de hoeveelheid webruimte die je nodig hebt en een bijbehorend pakket met aanvullende diensten zoals e-mailadressen en de support waar je behoefte aan hebt. Yourhosting streeft ernaar om vragen en problemen van klanten zo snel mogelijk op te lossen. De duurdere hostingpakketten zijn inclusief een zeer snelle responstijd op vragen en storingen, al binnen enkele uren wordt er contact opgenomen met de klant om de juiste support te bieden.

Contactmogelijkheden

De klantenservice van Yourhosting is de hele week bereikbaar. Van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 21.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer van de klantenservice is 038 – 850 9600 (lokaal tarief)

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Ceintuurbaan 28, 8024 AA Zwolle

e-mail: sales@yourhosting.nl

Facebook: https://www.facebook.com/Yourhosting.nl

Twitter: https://twitter.com/Yourhosting

Youtube: https://www.facebook.com/Yourhosting.nl

Website: www.yourhosting.nl

10 gedachten over “Yourhosting”

 1. Baggerbedrijfje....

  Waardeloze provider. Vanaf vanmorgen MyYourhosting onbereikbaar. Telefonisch in de lange wachtrij gezet. Bleek uiteindelijk een storing vanaf 10:00u vanmorgen. Geen enkele melding op hun website of in mijn mail. Voorganger VEVIDA was top. Dit is bagger!

 2. Knudde

  KNUDDE! Niet aan de lijn te krijgen. Gisteren half uur in de wacht en vandaag weer. Je krijgt gewoon niemand te spreken.

 3. In Maart 2021 is de toenmalige hosting provider VIP.nl overgenomen door YourHosting.nl. Na een migratie van mijn website naar een andere server is onder andere de complete database van het forum niet gemigreerd. Als opgaaf van reden was dat in het toegepaste hosting pakket er maar 1 database was toegestaan. Hiervan ben ik door zowel VIP.nl alsook YourHosting.nl nooit op de hoogte gebracht en is mij ook nooit opgevallen omdat tot voor de migratie de 3 databases die in gebruik waren gewoon werkte. Zowel voor als na dit migratie proces heeft YourHosting.nl verzuimd mij er van op de hoogte te brengen dat er dus maar 1 database (die van de website zelf) was meegenomen in de migratie en was er blijkbaar ook geen controle opgenomen of alle data was overgezet. Doordat er een lange tijd zat tussen de migratie en ontdekking door een bezoeker waren inmiddels ook de gemaakte backups reeds verwijderd. Dit alles betekent dat er ruim 20 jaar aan forum berichten verloren is gegaan.
  Nu ik overgestapt ben naar een andere provider heb ik ook ontdekt dat ik jarenlang veel te veel betaald heb, ik heb nu veel meer voor de helft van het bedrag dat ik bij VIP (aka YourHosting.nl) betaalde.

 4. Goedenavond
  Ik heb mijn rekening betaald
  Ik kom niet meer in mijn mailbox

 5. Yourhosting heeft mij goed geadviseerd bij het bouwen van mijn website over de hostingpakketten. Nu is alles online zoals ik wou. bedankt

 6. Verschrikkelijk slecht ,niet bereikbaar op geen één e-mailadres ,en ook niet telefonisch ,onmogelijk om het contract op te zeggen.leetz

 7. Waardeloze service. Zit al 35 min aan de chat, geen reactie e onduidelijke vraagstelling. Op verzoek om te bellen wordt niet gereageerd!

 8. Heel goed bedrijf, personeel weer precies wat wij willen. Ze hebben een cloud omgeving gecreëerd en dat bevalt prima. Heb van andere ondernemers vernomen dat dit snel problemen oplevert maar bij ons absoluut niet!!

 9. Snelle hosting!

  Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, wij hebben met ons bedrijf hier een aantal domeinnamen en websites geregistreerd en dat gaat super goed. Snelle technische ondersteuning.

 10. Prima hostingprovider, heb meerdere keren aan de telefoon gehangen met de klantenservice ivm storingen. Ze blijven altijd vriendelijk en zoek een oplossing.

Plaats een reactie