Smartphoto

Smartphoto is een bekend bedrijf op het gebied van digitale foto’s. Het bedrijf, dat voorheen bekend was onder de naam Webprint, drukt niet alleen foto’s af, maar verwerkt deze ook in allerhande producten. Zo biedt Smartphoto de meest compleet denkbare fotoservice. Inmiddels is het bedrijf actief in alle Europese landen. Via de website van Smartphoto maakt u uw eigen account aan en uploadt en bewerkt u in deze digitale omgeving uw foto’s. Deze foto’s blijven ook in uw eigen account opgeslagen, zodat u als het ware een database aanlegt en deze een volgende keer weer gemakkelijk kunt gebruiken.

Smartphoto maakt uw herinneringen onvergetelijk

Momenten die bijzonder en waardevol zijn, wilt u voor altijd vasthouden. Er dagelijks naar kunnen kijken én met anderen kunnen delen. Smartphoto heeft als missie om deze wens te realiseren en uw beeldmateriaal in iets tastbaars om te zetten. Dit kan in de vorm van een fotoboek of een canvasfoto zijn, maar ook een mok, kalender of misschien wel tablet hoesje. Zo zijn uw meest bijzondere herinneringen écht aanwezig in het dagelijks leven. ‘Samen maken wij het onvergetelijk’ is dan ook de slogan van Smartphoto.

Contactmogelijkheden

Heeft u een vraag of klacht over een product of over Smartphoto zelf, dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 0541 200700. De klantenservice is op maandag tot en met donderdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 en op vrijdag van 09.00 tot 17.00. Gedurende de weekenden en feestdagen is de klantenservice niet bereikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Het kantoor van Smartphoto is gevestigd aan de Beursstraat 1A, 7551 HP Hengelo.
E-mail: service@smartphoto.nl
Wanneer u schriftelijk een klacht indient, is het van belang hierbij uw ordernummer, naam en adres te vermelden. U ontvangt binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging en binnen veertien dagen een inhoudelijke reactie.
Website: https://www.smartphoto.nl
Facebook: https://www.facebook.com/smartphoto.nl
Instagram: https://www.instagram.com/smartphoto.nl/

8 gedachten over “Smartphoto”

 1. In 2011 en 2018 heb ik twee fotoboeken besteld en betaald bij Smartphoto. Mijn bestelling met opgave is toen vlot verlopen. Dit is sedert een paar dagen geleden op 9 november via telefonische gewaardeerde hulp toch niet gelukt van mijn kant. Kunnen jullie mij helpen via jullie klantendienst voor de aanmaak van een kerstalbum keramiek door mij vervaardigd? Ik heb een collectie van en 20-tal foto’s op mijn PC klaar staan: bestand documenten.
  M.v.g.
  Jozef Goderis Bergeikenstraat 48 8800 Roeselare Rumbeke België
  051/22.27.20

 2. Vraagje : hoeveel blz mag een fotoalbum max. bevatten ? Graag uw antwoord. Dank u.

 3. Voor mijn oma hebben we hier een prachtige canvas besteld! echt super kwaliteit

 4. Zeer goede drukker, we hebben hele mooie fotoboeken van onze trouwdag laten maken en zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat.

 5. Handig, snel en een erg vriendelijke klantenservice. Leuk om zaken met jullie te doen.

 6. Erg goede kwaliteit, mooie fotoboeken. Ga hier zeker vaker bestellen.

 7. Goed en betrouwbaar bedrijf voor het laten printen van vakantie fotoboeken.

 8. Hiervoor was ik klant bij webprint, ik denk dat er met de naamswijziging niet veel veranderd. De website is mooi en overzichtelijk.

Plaats een reactie