Sneaker District

Sneaker District is een winkel én webshop die in het teken staat van sneakers. De merken die er worden gevoerd zijn onder andere Nike, Adidas, New Balance, Vans en Reebok. De twee fysieke winkels vindt u in Amsterdam en Antwerpen. Amsterdam is de flagship store, oftewel het eerste van de filialen dat werd geopend. Dit gebeurde in 2010. Sneaker District biedt een zeer ruim aanbod sneakers aan, waardoor het haast onmogelijk lijkt om niet te slagen in deze winkel. Behalve assortiment is persoonlijk advies een belangrijk speerpunt van deze schoenenketen.

De laatste trends op het gebied van sneakers

Bijna iedereen heeft wel een paar sneakers in de kast staan. Waar ze vroeger vooral werden aangeschaft vanwege comfort en draaggemak, zijn ze nu al jarenlang een echt mode-item. Sneaker District speelt daarop in door u een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden. Een assortiment dat overigens regelmatig wordt vernieuwd, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de laatste trends in huis haalt. Bestellingen worden overigens gratis verzonden. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk en Duitsland.

Contactmogelijkheden

De medewerkers van Sneaker District proberen u, zowel online als in de winkels zelf, zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u ondanks dit streven toch een klacht hebben, of heeft u simpelweg een vraag over een product, dan kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 020 7372787. Deze telefonische klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Er is geen postadres bekend dat behoort tot de klantenservice van Sneaker District. Wilt u door u in de website bestelde artikelen retourneren? Dan verstuurt u deze naar: Sneaker District, Generaal Vetterstraat 78A, 1059 BW Amsterdam. Het adres van het fysieke filiaal is Rozengracht 21, 1016 LR Amsterdam.
E-mail: webshop@sneakerdistrict.com
Website: https://www.sneakerdistrict.nl
Facebook: https://www.facebook.com/sneakerdistrict.nl
Instagram: https://www.instagram.com/sneakerdistrict/

6 gedachten over “Sneaker District”

  1. Oplichters

    Bestelling nooit ontvangen. Klantenservice is niet bereikbaar met het telefoonnummer en reageert niet op whatsapp en e-mail. Met de chat op de website reageren ze wel, maar beëindigen ze het gesprek zonder het probleem op te lossen. Niet hier bestellen!

  2. Leuke en unieke collectie sneakers, heb hier onlangs nog mint groene nikies gekocht. Was een special edition.

  3. Hele toffe webshop met een fantastisch mooie collectie. Keep up the good work!

  4. Super vette collectie. Koop altijd mijn sneakers bij SD. Een absolute aanrader voor wanneer je opzoek bent naar een paar freshe sneakerzzz

  5. Super mooie sneakers, echt een hele goede webshop. Koop hier bijna altijd mijn pattas, ga zo door boys!

Plaats een reactie