Samsung

Samsung is momenteel een van de grootste merken ter wereld. Niet alleen de telefoons worden veel verkocht, ook bijvoorbeeld televisies en huishoudelijke apparaten vinden gretig aftrek. De kans dat u een apparaat van het merk in huis hebt, is dan ook groot. En de kans dat daar iets mee aan de hand is, bestaat natuurlijk ook. En dan belt u de klantenservice.

Maar hoe doet u dat? Veel grote bedrijven hebben het telefoonnummer van hun klantenservice een beetje op hun website verstopt. En als u even niet de beschikking over internet hebt, kunt u daar niet eens naar zoeken. Wij kunnen dat echter wel. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u razendsnel contact hebt met de klantenservice. Gemakkelijk en efficiënt!

Contact met het Samsung Service Center

Heeft u praktische hulp nodig bij het gebruik van een door u aangeschaft apparaat? Dan is het Samsung Service Center er om u te helpen. De beste manier om snel geholpen te worden, is door te kijken welk Samsung Service Center bij u in de buurt is, zodat u daar verder geholpen kunt worden. Hoe u daarachter komt? Door contact op te nemen met ons natuurlijk.

ij vertellen u niet alleen welk Service Center het dichtst bij u in de buurt is, maar kunnen u ook laten weten op welke verschillende manieren u contact op kunt nemen met dit Samsung Service Center en op welk telefoonnummer dit bijvoorbeeld kan.

Klantenservice Samsung: reparatie aanvragen

Het is natuurlijk niet de bedoeling, maar het kan voorkomen dat een apparaat dat u gekocht hebt niet helemaal naar behoren werkt. Dan is een reparatie soms een goede oplossing. Om het aanvragen, inplannen en uitvoeren van een reparatie zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft de fabrikant daarvoor Premium Support.

Wilt u niet de klantenservice bellen, maar direct het juiste nummer hebben voor het melden van een reparatie? Dat kan natuurlijk via ons. Wij zorgen ervoor dat u snel wordt doorverbonden met de juiste afdeling, zodat de reparatie zo snel mogelijk kan worden ingepland. We begrijpen immers dat het vervelend is als de apparatuur niet werkt zoals het hoort te werken!

Samsung live chat

Een hele handige manier om snel antwoord op uw vragen te krijgen, is via een online live chat. Steeds meer bedrijven bieden tegenwoordig zo’n live chat aan, waarbij een webcare team direct vragen beantwoordt. Helaas heeft Samsung op het moment nog geen live chat. Wel is het bedrijf op verschillende andere manieren ‘direct’ bereikbaar.

In plaats van een live chat heeft Samsung bijvoorbeeld wel de Facebook Messenger, Twitter en Facebook als plekken om vragen te stellen. Deze pagina’s staan in principe altijd open, maar de vragen worden alleen binnen de werktijden van de medewerkers beantwoord. Deze werktijden worden op de website van Samsung genoemd.

Bel de klantenservice van Samsung

Wilt u snel contact met de klantenservice van Samsung of weten op welke plek u het beste uw apparaat ter reparatie aan kunt bieden? Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Binnen een mum van tijd halen we de benodigde nummers uit onze database, zodat u snel geholpen bent!

En omdat we begrijpen dat het u misschien niet altijd uitkomt om overdag te bellen, hanteren we brede openingstijden. U kunt op alle dagen van de week contact met ons opnemen. Op doordeweekse dagen zijn wij bereikbaar van 8:00 tot 22:00. Op zaterdag en zondag openen we respectievelijk om 9:00 en 10:00 en sluiten we de lijnen om 20:00 en 19:00.achten.

5 gedachten over “Samsung”

  1. Geweldige telefoon de nieuwe Galaxy S9, een echte aanrader en een veel fijnere telefoon dan de iphone. Super blij mee!!

  2. Fijne ervaring met de klantenservice van Samsung, het probleem met mijn nieuwe telefoon is goed opgelost. heb wel 4 mensen aan de lijn gehad bij Samsung. Maar uiteindelijk is het dan ook opgelost 😉

  3. Mijn televisie is kapot en wil graag goed geholpen worden. Ik heb tot heden nog geen goede oplossing ontvangen. Ik word volgende week teruggebeld en hoop dan op een goede oplossing.

  4. Net als wat anderen zeggen, moeilijk om de juiste mensen te srpreken te krijgen. Ik wil graag in contact komen over een probleem met mijn televisie.Die gaat na een tijdje kijken steeds plotseling uit…

  5. Probeer al dagen in contact te komen met de juiste afdeling, vandaag werd ik door een vriendelijke vrouw van Samsung goed geholpen en is het probleem opgelost. Bedankt.

Plaats een reactie