T-Mobile

T-Mobile is een van de grotere mobiele telefonie providers in ons land. Het bedrijf bedient vele Nederlandse klanten en streeft ernaar een zo hoog mogelijk serviceniveau te bieden. Heeft u een vraag over uw abonnement of ervaart u problemen tijdens het telefoneren? Dan staat de T-Mobile klantenservice u graag terzijde.

De klantenservice van T-Mobile is uitstekend te bereiken via een breed aanbod aan kanalen. Zeer populair onder jongere klanten zijn de zeer actieve webcare diensten, maar ook door T-Mobile te bellen krijgt u in de meeste gevallen snel een behulpzame medewerker te spreken. Een prima optie is daarnaast om een bezoek te brengen aan de dichtstbijzijnde winkel.

Klantenservice T-Mobile gratis nummer bellen

Overweegt u een particuliere klant te worden van T-Mobile maar heeft u nog een aantal vragen voordat u een abonnement afsluit? Dan kunt u gratis met T-mobile bellen via het nummer 0800-7123 om alle benodigde informatie te ontvangen (op werkdagen tussen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds en op zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur).

Bent u al een particuliere klant van het bedrijf en heeft u een vraag over zaken als uw abonnement, een rekening of een storing? Neem dan contact op met de klantenservice van T-Mobile via 06-24001200 (+316-24001200 vanuit het buitenland). Voor dit telefoonnummer zijn dezelfde openingstijden van kracht als bij het eerder genoemde 0800 nummer.

Zakelijk pakket extra ondersteuning

Als zakelijke klant is het voor uw onderneming van cruciaal belang dat uw T-Mobile diensten goed en stabiel functioneren. In geval van onverhoopte problemen kunt u als afnemer van een zakelijk pakket dan ook rekenen op extra service en ondersteuning. Bel gratis met 0800-7112 om direct verder geholpen te worden door een specialist (+316-24007112 vanuit het buitenland).

Bent u nog geen klant bij deze provider maar heeft u wel een onderneming? Dan komt u in aanmerking voor een voordelig zakelijk pakket met bijbehorende ondersteuning. Neem gratis telefonisch contact op met T-Mobile via 0800-8102 voor aanvullende informatie over relevante producten en diensten. Indien gewenst doet een medewerker u telefonisch direct een passende aanbieding.

Contact met T-Mobile via internet

Het voordeel van telefonisch contact en een bezoek aan de lokale winkelvestiging van T-Mobile is dat u persoonlijk contact heeft met een medewerker. Een alternatief dat u minder tijd kost is echter om gebruik te maken van de online webcare van T-Mobile. Op social media platforms zoals Facebook, Twitter en het forum kunt u het klantenservice team gedurende de gebruikelijke openingstijden bereiken.

Voor een ideale mix tussen persoonlijke contact en een snelle afhandeling, neemt u contact op met de T-Mobile klantenservice via de live chat op de website. Wanneer er een medewerker beschikbaar is, krijgt u zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen. Daarnaast vindt u op de website een online vragenbank met daarin de antwoorden op veelvuldig gestelde vragen.