Opposuits

Opposuits is een in 2012 opgericht Nederlands bedrijf dat confectiepakken met opvallende motieven verkoopt. Hun slagzin is dan ook ‘worn to be wild’. Het bedrijf is in eerste instantie ontstaan als enthousiast idee. De bedenkers hadden echter nooit verwacht dat het zo succesvol zou uitpakken. Na het lanceren van het eerste pak nam de populariteit direct een vlucht. Al gauw daarna werd het assortiment uitgebreid en de bedrijfsvoering geprofessionaliseerd. Twee jaar na de eerste lancering kreeg Opposuits al voet aan de grond in de Verenigde Staten. Er zijn inmiddels diverse licentieovereenkomsten getekend waardoor het modebedrijf nu ook confectiepakken met beroemde logo’s kan verkopen.

Originaliteit en kwaliteit

Waar de gelanceerde pakken in eerste instantie alleen voor heren bedoeld waren, besloot Opposuits in 2017 ook een lijn voor vrouwen en kinderen en tieners te starten. Op de website kunt u eenvoudig een confectiepak zoeken op kleur, maat en thema. Behalve dat Opposuits beantwoordt aan uw vraag om originele en in het oog springende pakken, beantwoordt het modebedrijf ook aan uw behoefte aan kwaliteit. De hoge kwaliteit weet het bedrijf te behouden door te werken met grote volumes met een laag winstmarge. Hiermee wordt de prijs voor u als consument laag gehouden. Opposuits staat voor een hoge kwaliteit en lage prijs. De pakken zijn bedoeld voor klanten die er stijlvol met een knipoog uit willen zien.

Contact met Opposuits

Opposuits.nl streeft naar een zo groot mogelijke klanttevredenheid. Mocht u ondanks de informatie op de website toch een vraag of misschien klacht hebben, dan kunt u deze deponeren via de contactpagina van de website. Er is geen telefoonnummer bekend waarmiddels u rechtstreeks contact kunt hebben met de klantenservice. Eventueel kunt u uw vragen beantwoord zien in het Support Center op de webpagina.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Zuideinde 3C, 2371 BP Roelofarendsveen

Website: https://www.opposuits.nl

Facebook: https://www.facebook.com/OppoSuits/

Instagram: https://www.instagram.com/opposuits/?hl=nl

5 gedachten over “Opposuits”

  1. Geinige pakken. Behoorlijk goede kwaliteit ook nog…

  2. Geweldige suits, hilarische prints en vind het leuk om op deze manier gekleed naar feestjes te gaan. Ga zo door!!

  3. Super coole pakken, ze zijn er in alle kleuren en maten. Grappige prints!

  4. Geweldige colberts, heb voor carnaval die met dat bloed erop gekocht. Stond super!

  5. Wij hebben onze outfit voor carnaval bij Opposuites gekocht, super gaaf pak en we kregen heel veel complimenten.

Plaats een reactie