Opisopvoordeelshop

Opisopvoordeelshop is een specialist op het gebied van verzorgingsproducten, huishoudproducten en gezondheidsartikelen. Het assortiment bestaat onder andere uit shampoo, conditioner, deodorant en wasmiddelen. De producten zijn stuk voor stuk van bekende merken, zodat u als klant precies weet wat u in huis haalt. Bovendien gelden er ook nog eens aantrekkelijke prijzen die u in andere winkels niet gauw zult vinden. Opisopvoordeelshop richt zich op iedereen: jong, oud, man, vrouw. Iedereen kan bij deze voordeelwinkel terecht voor het meest uitgebreid denkbare assortiment huis-, gezondheids- en verzorgingsartikelen. Opisopvoordeelshop telt maar liefst meer dan 150 fysieke winkels die door het hele land gevestigd zijn. En dit aantal blijft maar doorgroeien. Ook bestaat er een webshop. In de online winkel is het gehele assortiment verkrijgbaar.

Uitgebreid en wisselend assortiment

Alhoewel Opisopvoordeelshop zich voornamelijk richt op A-merken binnen de bovengenoemde productcategorieën, verrast de winkel zijn klanten graag met een extra breed assortiment. Daarom vindt u er als klant regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen die los staan van verzorging en gezondheid. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld koffie, textielartikelen en soms zelfs meubilair. Voor deze producten geldt een tijdelijke looptijd, wat dus betekent dat op écht op betekent.

Contact met Opisopvoordeelshop

Opisopvoordeelshop probeert u dag in, dag uit van de beste producten tegen de meest aantrekkelijke prijzen te voorzien. Heeft u ondanks dat een klacht, of een vraag over de website, een specifiek product of opisopvoordeelshop? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Deze bereikt u door te bellen naar het telefoonnummer 085 2732703. U kunt de telefonische klantenservice op werkdagen van 09.00 tot 21.00 bereiken en op zondag van 16.00 tot 21.00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: De Westerd 18, 9321 AK Peize

E-mail: klantenservice@opisopvoordeelshop.nl

Website: https://www.opisopvoordeelshop.nl

Facebook: https://www.facebook.com/OpisOpVoordeelshop/

Instagram: https://www.instagram.com/opisopvoordeelshop/?hl=nl

6 gedachten over “Opisopvoordeelshop”

  1. Van de uitstraling moet je het niet hebben, maar ze hebben wel leuke aanbiedingen. Vooral als veel koopt.

  2. Ik snap eigenlijk niet hoe jullie zoveel goedkoper zijn dan normale supermarkten, maar maakt ook niet uit.. ik kom graag bij julile boodschappen doen. scheelt echt veel.

  3. Als je hier nog nooit bent geweest… heb je veel producten te duur gekocht. De aankleding van de winkel is wel wat armoedig, maargoed! de producten zijn goed en de prijzen zijn echt bizar laag!

  4. Super goede winkel! Jullie laten zien dat alles niet zo duur hoeft te zijn!

  5. Jammer dat jullie dichtgaan. Koop hier graag mijn spulletjes. Een stuk goedkoper dan in de supermarkt.

  6. Ik ben zo blij met deze winkel, ik hoop dat jullie een doorstart maken want ik ben vaste klant 🙂

  7. Super goede winkel, A-merken en lekker goedkoop. Ze hebben helaas faillissement moeten aanvragen, maar heb op de webshop gelezen dat ze mogelijk een doorstart gaan maken 😀

  8. Lekker goedkope drogist, assortiment wisselt wel vaak. Maar je kunt hier altijd voordeliger spullen kopen dan andere drogisten.

  9. Op is op voordeelshop is een geweldige website, alles is mega goedkoop. Snelle bezorging 🙂

Plaats een reactie