NHA

De NHA is een van de grootste scholen van Nederland voor thuiscursussen en –opleidingen. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft het instituut erkend als officiële opleider. Dit is gebeurd op grond van de WEO (Wet Erkende Onderwijsinstellingen). Bij NHA kunt u terecht voor de meest uiteenlopende beroepsopleidingen, taalcursussen, hobbycursussen en VMBO-, HAVO- en VWO-certificaten. Tevens biedt de NHA cursussen aan waarmee u uw vakkennis voor het starten van een eigen bedrijf vergroot. U kunt kiezen uit cursussen binnen verschillende vakgebieden, zoals management, horeca en evenementen en coaching. Dankzij NHA is onderwijs voor iedereen bereikbaar en betaalbaar.

Cursussen volgen wanneer u wilt en op uw eigen tempo

Bij NHA volgt u de cursussen geheel op eigen tempo. Bovendien start u met de door u gekozen cursus wanneer u dat wilt. Bij NHA gelden geen vaste schooljaardata. Besluit u vandaag een cursus te gaan volgen, dan kunt u al binnen enkele dagen van start. Alhoewel het zelfstudiecursussen betreft, betekent dit niet dat u er helemaal alleen voor staat. In de digitale leeromgeving houdt u contact met docenten en studieadviseurs. Ook is het mogelijk om met medestudenten te communiceren. Ook uw huiswerk- en examenresultaten worden via digitale weg gecommuniceerd. Indien van toepassing op uw opleiding, neemt u deel aan een of meerdere praktijkdagen. Deze worden verzorgd door gekwalificeerde en ervaren docenten.

Contact met NHA

Heeft u vragen of wilt u om een andere reden contact opnemen met NHA? Dan maakt u gebruik van het telefoonnummer 077 306700. De telefonische klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar. Er zijn standaard gesprekskosten van toepassing. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. NHA neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactmogelijkheden

Bezoekadres: Industrieterrein Panningen 37, 5981 NK PanningenPostadres: Postbus 7006, 5980 AA Panningen
E-mail: Er is geen e-mailadres bekend. Schriftelijke elektronische communicatie vindt plaats middels het contactformulier op de klantenservicepagina van de website.
Website: https://www.nha.nl
Facebook: https://www.facebook.com/NHA.opleidingen/
Twitter: https://twitter.com/nhaopleidingen

8 gedachten over “NHA”

 1. Zonder problemen geslaagd! Duidelijk materiaal en begeleiding wanneer je het nodig hebt.

 2. Ik heb een taalcursus spaans gedaan! Is mij erg goed bevallen en heeft mij zeker geholpen op vakantie!

 3. Heb de cursus Apps maken gevolgd. Is goed bevallen en nu maar eens serieus aan de slag 🙂

 4. Heb de opleiding ‘zelfstandig ondernemer’gevolgd. Was heel erg interessant en inspirerend. Is absoluut d emoiete waard.

 5. Goede ervaring met NHA. Mede cursisten vonden het ook een prettig instituut.

  Mvg,
  Ferdinand

 6. Geweldig instituut, heb een cursus gevolgd vorig jaar en het verliep allemaal vlekkeloos. Een aanrader!!

 7. De taalcursussen zijn top bij NHA, heb hier een cursus Duits & Spaans gevolgd en is goed te doen. Je moet wel alles zelf doen.

Plaats een reactie