Newpharma

Newpharma is een Belgische online apotheek die zich in 2018 zelfs de beste e-commerce website van het land mocht noemen. De allereerste online apotheek van België verkoopt geneesmiddelen zonder voorschrift en is erkend door het FAGG. Dit staat voor het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten. Sinds de oprichting in 2008 is Newpharma sterk gegroeid. Vandaag de dag kunt u er terecht voor maar liefst 35.000 farmaceutische en parafarmaceutische producten van ruim 1500 verschillende merken. U kunt de producten elke dag van de week op elk gewenst moment bestellen. Alle producten op de website zijn Belgische artikelen en voldoen aan de kwaliteitsnormen die op de Belgische markt van toepassing zijn.

Alle informatie die u nodig heeft

Newpharma probeert u, behalve met zijn zeer uitgebreide assortiment, ook van dienst te zijn met een ruime informatievoorziening. Bij elk product wordt zoveel mogelijk informatie verstrekt. Bovendien is het mogelijk de bijsluiter van elk geneesmiddel online in te zien. Behalve geneesmiddelen zonder voorschrift kunt u nog meer producten online bestellen bij Newpharma. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan cosmetica, voedingssupplementen en dieetproducten, vitamines, voorbehoedsmiddelen en producten omtrent zwangerschap en geboorte. Uw bestelling kunt u in Nederland zowel bij u thuis als bij een PostNL-of DPD-afhaalpunt laten bezorgen. Bij een besteding van 59 euro of meer komen de verzendkosten te vervallen.

Contact met Newpharma

Wilt u vanuit Nederland telefonisch contact opnemen met Newpharma? Dan doet u dat middels het telefoonnummer 0032 25881562. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 18.30. De belkosten zijn afhankelijk van uw provider. De medewerkers van de telefonische klantenservice zijn niet in staat om u van informatie rondom het gebruik en de werking van geneesmiddelen te voorzien. Newpharma geeft overigens de voorkeur aan e-mailcontact boven telefonisch contact.

Contactmogelijkheden

Adres: Rue Basse-Wez 315, 4020 Luik, België
E-mail: info@newpharma.be
Website: https://www.newpharma.be/apotheek/
Facebook: https://www.facebook.com/Newpharma
Twitter: https://twitter.com/NewpharmaBelgie

10 gedachten over “Newpharma”

  1. goede service

    Heb producten besteld, goede ervaring. Snelle bezorging en betrouwbare webshop!

  2. ik kan niets bestellen door cookies die verpesten mijn pc groetjes isabella

  3. Ik vind het erg prettig om via newpharma al mijn medicatie en verzoringsmiddelen te bestellen. Ik ben slecht ter been, maar kan op deze manier toch naar de apotheek. Ook voor advies kan ik ze altijd goed bereiken.

  4. Ik koop hier al een aantal maanden mijn voedingssupplementen. Dit gaat erg goed. Ben getipt door een vriend.

  5. Aantal keer hier besteld en dit is gewoon goed verlopen. Niet bijzonder goede ervaringen, maar wel alles netjes.

  6. Goede medicijnen, beter dan hier in Nederland! Prima service en betrouwbare webshop

  7. Hoi, heb hier een aantal producten besteld met gratis verzending. Is allemaal goed bevallen en word verzonden vanuit België.

Plaats een reactie