New York Pizza

New York Pizza is een Nederlandse fastfoodketen die zich heeft gespecialiseerd in pizza’s. Naast pizza’s kunt u er ook pasta’s, breads, chicken wings, desserts, Ben & Jerry’s ijs en diverse dranken bestellen. Naast de de tientallen fysieke vestigingen die over het hele land zijn verspreid, is het ook mogelijk om uw bestelling online te plaatsen. New York Pizza werd in 1993 opgericht. De eerste vestiging opende op het Spui in Amsterdam. Drie jaar later begon de keten met bezorgen. De fastfoodketen staat bekend om de goede smaak van de pizza’s én om zijn aantrekkelijke acties en diverse services. Sommige vestigingen van New York Pizza zijn alleen bedoeld als afhaalpunt, bij andere kunt u uw bestelling ter plaatse nuttigen. Dit worden ‘Slice’ vestigingen genoemd.

Lekker, snel en hygiënisch

New York Pizza heeft zowel smaak, kwaliteit als service hoog in het vaandel staan. Met zijn verse en kwalitatief hoogwaardige producten probeert de keten zich dagelijks te onderscheiden van zijn concurrenten. De Amerikaans gerichte service, waarbij men altijd bereid is een stapje verder te gaan, doet daar nog een schepje bovenop. Niet voor niets heeft New York Pizza als slogan ‘Freakin’ Fresh!’. De fastfoodketen heeft zijn eigen principe bedacht, die waarborgt dat er altijd in een schone omgeving wordt gewerkt, de klant maximaal bediend wordt en het eten snel wordt thuisbezorgd.

Contact met New York Pizza

Heeft u een vraag, klacht of opmerking over New York Pizza of een van zijn producten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de fastfoodketen. U belt hiervoor naar het nummer 020 3473880. Vragen, opmerkingen of klachten kunt u eveneens met New York Pizza communiceren middels het contactformulier op de klantenservicepagina van de website. Heeft u vragen over uw bestelling? Dan belt u naar 0900 0102 of naar de vestiging waar u de bestelling heeft geplaatst.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Smederij 15, 1185 ZR Amstelveen (postadres: Postbus 9034, 1180 MA Amstelveen)
E-mail: service@newyorkpizza.nl
Website: https://www.newyorkpizza.nl Facebook: https://www.facebook.com/newyorkpizza.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/newyorkpizza_nl/

8 gedachten over “New York Pizza”

  1. Laatste keer ging de bestelling mis, we kwamen een pizza tekort. Ze hebben het alsnog heel snel nageleverd én nog 2 extra pizzas bijgeleverd ter compensatie.

  2. Gelukkig hebben wij nu ook een Newyorkpizza bij ons in de stad, We hadden alleen dominos en die vind ik echt niet lekker..

  3. Ik ben verslaafd aan de pizzas van NY Pizza. Tegenwoordig bestel ik vaak een pizza op een bloemkoolbodem. Erg lekker!

  4. Heerlijke pizza’s! Mijn vriend en ik bestellen altijd bij New York en smaakt iedere keer weer super !!

  5. Lekkere pizza’s! Snelle bezorgers en natuurlijk zo nu en dan geweldige aanbiedingen haha.

  6. Super goede aanbieding gehad en de pizzas zijn zoals altijd TOP!!!!!

  7. Super goede aanbiedingen, woon in Amstelveen en hebben vaak 2 halen 1 betalen actie. Heerlijke pizza’s!

Plaats een reactie