Nespresso

Dertig jaar geleden veranderde Nespresso de wereldwijde koffiecultuur. Vanaf dat moment werd het voor elke consument mogelijk om ook thuis van de perfecte espresso te genieten. Espresso is een klein kopje zeer geconcentreerde Italiaanse koffie, die wordt verkregen door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen. Tot op de dag van vandaag is Nespresso marktleider in het segment van deze geportioneerde koffie. Het bedrijf streeft de hoogste kwaliteit na en weet al jarenlang zowel particulieren als bedrijven op welke locatie dan ook te voorzien van het lekkerste kopje espresso. Nespresso gebruikt koffie van de hoogste kwaliteit en weet deze te behouden door het unieke Nespresso-systeem van aluminium cups. Kwaliteit gaat hand in hand met design en innovatie.

Espresso van optimale smaak en kwaliteit

Nespresso is een onderdeel van het Zwitserse levensmiddelenconcern Nestlé. In de jaren ’70 werd het idee van de espressomachine ontwikkeld en in het daaropvolgende decennium werd het door Nestlé gepatenteerd. Pas toen er in 1991 een samenwerking werd aangegaan met Krups nam de populariteit van de geportioneerde koffie een vlucht. Jarenlang had Nespresso met zijn koffiecups van optimale smaak en kwaliteit een monopoliepositie, waar in 2012 echter een einde aan kwam. Sindsdien mogen ook andere producenten koffiecups aanbieden die voor Nespressomachines zijn bedoeld.

Contact met Nespresso

Heeft u een vraag, klacht of opmerking over Nespresso of een van zijn producten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Dat doet u middels het gratis telefoonnummer 0800 0222320. De klantenservice is elke dag tussen 07.00 en 23.00 bereikbaar. Ook kunt u ervoor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen. Wanneer u hierbij uw telefoonnummer vermeldt, kan uw vraag nog sneller worden afgehandeld.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Stroombaan 1, 1181 VX Amstelveen (Consumentenservice)
Schriftelijke digitale communicatie verloopt via het contactformulier op de website.
Website: https://www.nespresso.com/nl/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/nespresso.nederland/
Twitter: https://twitter.com/nespressonl

8 gedachten over “Nespresso”

  1. Perfect voor mij, ik ben alleen thuis maar wil wel graag lekkere koffie. Een bonenmachine vind ik daarom overdreven, ook al vind ik de capsules wel duur… maar het is het waard!

  2. What else? Jammer dat George de reclames niet meer doet, maar de koffie blijft onverminderd lekker. Vooral de specials die af en toe voorbijkomen zijn genieten!

  3. De nieuwe Nespresso mini gekocht. Erg mooi, ik vond de kleur grijs wel lichter dan op de foto. Maar ziet er goed uit

  4. Het mooie aan nespresso is het compacte koffiezetapparaat. Wij hebben een zeer minimalistische keuken en daar past zon apparaat heel erg goed bij. Daarnaast is de koffie ook fantastisch.

  5. Je kunt alles proberen, maar nespresso blijft toch altijd de absolute topper! WHat else 😉

  6. Top koffie, drink het zowel thuis als op het kantoor. Lekkere smaken en sterktes.

  7. Nespresso heeft simpelweg de lekkerste koffie, veel andere merken geprobeerd. Ik vind DE nog wel aardig, maar nespresso is de absolute topper!

  8. Heb heel veel koffie geprobeerd. Van filterkoffie tot dolce gusto. Maar Nespresso blijft toch wel de absolute topper! Groeten, Menno

Plaats een reactie