Nelly

Nelly.com mag zich de grootste internetwinkel van Noord-Europa voor modebewuste mannen en vrouwen noemen. Het bedrijf richt zich op klanten tussen de 18 en 35 jaar oud. Nelly.com heeft een breed assortiment van wel meer dan 700 verschillende merken die u tegen voordelige prijzen kunt kopen. Deze merken betreffen zowel bekende modemerken als designmerken van eigen bodem, zoals NLY Trend en NLY Shoes. Voorbeelden van bekende modemerken zijn River Island, Nike, Vila en Only. U kunt bij deze online winkel terecht voor zowel kleding als accessoires, schoenen en cosmetica.

Makkelijk en snel winkelen volgens de laatste trends

Bij Nelly.com/nl bent u aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende soorten kleding. Van casual tot chique galakleding. Elke dag voegt het modebedrijf maar liefst 300 nieuwe artikelen toe aan het totaalassortiment. Online winkelen doet u hier dus altijd volgens de laatste trends. De kleding is onderverdeeld in overzichtelijke categorieën, waardoor u als consument moeiteloos de weg vindt tussen de talloze artikelen. Bent u op zoek naar de allernieuwste artikelen, of juist naar buitenkansjes in de outlet, dan hoeft u slechts op de desbetreffende pagina te klikken om in een oogwenk te zien wat Nelly.com u te bieden heeft. Nelly.com streeft ernaar om de leidende modebestemming te worden voor jonge en zelfbewuste mannen en vrouwen.

Contact met Nelly.com/nl

Telefonisch contact met Nelly.com vanuit Nederland is helaas niet mogelijk. Als alternatief hiervoor kunt u het contactformulier op de klanterservicepagina van de website invullen. Deze wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur beantwoord. Heeft u een specifieke klacht over een product of de service van Nelly.com, dan communiceert u deze via ditzelfde contactformulier. In deze gevallen krijgt u zo snel mogelijk en binnen 14 dagen een inhoudelijk antwoord.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Box 690, 50113 Boras, Zweden.
Schriftelijk contact middels een Nederlands adres is niet mogelijk.
E-mail: customerservice_NL@nelly.com
Website: https://nelly.com/nl
Facebook: https://www.facebook.com/nellycom Instagram: https://www.instagram.com/nellycom/

6 gedachten over “Nelly”

  1. De beste kledingzaak die er is. De kleding staat mij altijd erg goed en mij vriendinnen bestellen hier ook.

  2. Dit is echt een topper voor online shopping. Koop hier graag en vind het ook goedkoper dan bijvoorbeeld Zalando.

  3. Nelly is natuurlijk een pareltje in de modewereld. Shop er graag en ben vrijwel altijd tevreden met wat ik ontvang.

  4. Hele leuke kleding. Met name de eigen merk artikelen vind ik mooi. Trendy en van goede kwaliteit. XO Miranda

  5. Hi, bedankt voor de mooie jeans! Ben er onwijs blij mee 😀 XOXO R

Plaats een reactie