Navabi

Het van oorsprong Duitse Navabi is een webwinkel die een van ’s werelds grootste collecties designermode in grote maten voert. De artikelen op de website zijn verkrijgbaar vanaf maat 40 en lopen tot en met maat 60. De webwinkel onderscheidt zich van andere aanbieders van grote maten middels een breed assortiment met de perfecte pasvormen. Zodat een vrouw met rondingen niet alleen comfortabele, maar ook stijlvolle kleding kan dragen. Bij Navabi vindt u allerlei soorten kleding, van casual tot avondmode. U treft in deze webwinkel een brede collectie aan designermerken en andere merken die plus size kleding ontwerpen. Navabi streeft ernaar u als klant van zowel de perfecte pasvorm als de allerbeste kwaliteit te kunnen voorzien.

Meer dan alleen een kledingwinkel

Behalve een brede diversiteit aan designerkleding, bent u bij Navabi ook aan het juiste adres voor verschillende accessoires zoals riemen, sjaals en sieraden. Kortom, de webwinkel maakt het u mogelijk om u zich geheel volgens uw eigen stijl te kleden en het plaatje compleet te maken met accessoires. Navabi biedt u overigens ook kledingadvies op basis van uw lichaamsvorm. Via de website komt u er in een aantal eenvoudige stappen achter hoe uw lichaamsvorm het beste kan worden omschreven. Op basis daarvan krijgt u duidelijke modeadviezen en worden u verschillende suggesties gedaan.

Contact met Navabi

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over Navabi of een van zijn producten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het modebedrijf. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer 0800 900650. Het bellen naar dit nummer is geheel gratis en is mogelijk op werkdagen van 09.00 tot 18.00. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de contactpagina van de website te gebruiken.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Jülicher Str. 344, 52070 Aken, Duitsland
E-mail: info@navabi.de
Website: https://www.navabi.nl/
Facebook: http://www.facebook.com/navabi.fashion
Instagram: https://www.instagram.com/navabifashion/

6 gedachten over “Navabi”

  1. Prijzige broeken, maar ik vind ze zo super mooI! Draag ze graag op kantoor en krijg er regelmatig complimenten over.

  2. Bijzonder goede service. Hele aardige mensen. Als je de website goed in gaten houdt, dan kun je mooie acties tegenkomen. X Nik

  3. Top website voor plus size dames. Shop er heel graag en de kleding is trendy. Ik ben iig vaste klant hahah 🙂

  4. Mooie kleding voor de wat vollere vrouw. Bestel hier regelmatig en bevalt erg goed.

  5. Ik ben helemaal fanvan Navabi, ik ben blij dat er bedrijven zijn die zich zo goed bezig houden met de mode voor een wat vollere vrouw. X lotte

Plaats een reactie