McDonald’s

McDonald’s is een wereldwijde fastfoodketen. In Nederland zijn ongeveer 245 vestigingen en werken ruim 19.000 mensen bij het bedrijf. Bij McDonald’s kunt u terecht voor de bekende hamburgerbroodjes in diverse varianten. Daarnaast biedt het bedrijf frisdranken, milkshakes en andere drankjes en ook gezonde salades voor als u eens geen zin hebt in eensnelle ongezonde hap. De hamburgers worden vooraf gebakken zodat bij het doen van een bestelling deze vrijwel dirct kan worden uitgeserveerd. McDonald’s is een milieubewust bedrijf dat al vele jaren een systeem van gescheiden afvalaanbieding hanteert. Het bedrijf is nauw betrokken bij de Ronald McDonald huizen voor ouders van ernstig zieke kinderen die in een ziekenhuis worden verpleegd.

Gezonde alternatieven

McDonald’s wil de laatste jaren af van het imago alleen ongezonde producten te leveren. Daarom werd het logo al van een groene achtergrond voorzien, voorheen was dit rood. McDonald’s biedt steeds meer gezonde alternatieven voor de bekende fastfood om zo een bijdrage te leveren aan het terugdringen van overgewicht, zeker bij jongeren en kinderen. U kunt bij McDonald’s ook ontbijten met verschillende lekkere producten. Ook doet het bedrijf er alles aan om zo goed mogelijk met grondstoffen en met het milieu om te gaan omdat ook hier strengere regels voor komen en de publieke opinie dit ook steeds meer vraagt.

Contactmogelijkheden

Wil je in contact komen met McDonald’s vanwege een klacht of een vraag dan is de snelste manier om de vraag in de vestiging bij jou in de buurt te stellen. Er is een landelijk telefoonnummer waarop McDonald’s Nederland te bereiken is, namelijk 020 – 5642642. U kunt ook een vraag stellen via de optie “stel een vraag” op de website. Het gaat dan wel om algemene vragen, bijvoorbeeld over de samenstelling van een gerecht.

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Paasheuvelweg 14, 1105 BH Amsterdam-Zuidoost
e-mail: Er is geen algemeen e-mailadres beschikbaar
Facebook: https://www.facebook.com/mcdonaldsnederland/
Twitter: https://twitter.com/mcdonalds
Website: https://www.mcdonalds.nl

8 gedachten over “McDonald’s”

  1. Ik mis de Euroknallertjes! Vroeger had je betere aanbiedingen, maar zo nu en dan kom ik er nog even!

  2. LOVE de mcdonalds in de pijp amsterdam! Na een avondje kroegen ga ik hier langs voor een lekkere burger! Mcdonalds is TOP

  3. Wat zijn de euroknallers deze maand? Krijg je ook niet coupons op de app? Hoor graag. Bart

  4. Ik hou van Makkie, Mijn favoriet is de maestro burger, kom vrijdag weer langs!

  5. Wat zijn deze maand de aanbiedingen? Voor 1 euro?

  6. Stop graag bij knooppunt Joure voor een koffie en een burger bij de Mc! Wat een leuke mensen werken daar altijd vrolijk. Tot zaterdag, dan komen we werr langs.

  7. Graag wil ik in contact komen met de klantenservice van mcdonalds, ik heb een vraag over jullie ontbijtactie in de maand mei.

Plaats een reactie