Ledshop-groenovatie.com

Ledshop-groenovatie.com biedt u het breedst mogelijke assortiment LED verlichting en LED lampen, zowel voor binnen als voor buiten. De ledshop groothandel vormt een onderdeel van Groenovatie, dé specialist in duurzame producten. Groenovatie is niet alleen een webshop, maar ook een specialist in groene oplossingen. Heeft u vragen over duurzame of energiebesparende maatregelen, dan bent u hier aan het juiste adres. Ledshop-groenovatie.com heeft directe lijnen met de fabrikanten. Omdat er geen sprake is van tussenpersonen, kunt u de duurzame LED verlichting en LED lampen tegen aantrekkelijke prijzen aanschaffen. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Extra gebruiksgemak dankzij heldere instructies

Groenovatie en Ledshop-groenovatie.com hebben klantenservice en gebruiksgemak hoog in het vaandel. Om die reden heeft de webshop ervoor gekozen om alle producten uitgebreid toe te lichten. Vrijwel alle artikelen zijn voorzien van diverse foto’s en/of videos, waarbij u ook instructies kunt lezen over hoe u het product dient te installeren. Op deze manier beleeft u het koopproces alsof u in een fysieke winkel bent. Ook bent u er op deze manier des te zekerder van dat u het juiste product in handen heeft en kunt u vol vertrouwen beginnen aan het installatieproces.

Contact met Ledshop-groenovatie.com

Ledshop-groenovatie.com streeft naar de hoogste klanttevredenheid. Mocht u ondanks dat toch een klachte hebben, of heeft u een vraag of opmerking over een product op Ledshop-groenovatie.com in het algemeen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf middels het telefoonnummer 085 0654776. Op werkdagen is de klantenservice tussen 09.00 en 22.00 bereikbaar. In het weekend kunt u tussen 09.00 en 17.00 contact opnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om via Facebook of op de website een live chat te starten met een van de medewerkers van de klantenservice.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Tjeukemeer 3G, 8502 TH Joure
E-mail: info@ledshop-groenovatie.com
Website: https://www.ledshop-groenovatie.com
Facebook: https://www.facebook.com/groenovatie
Twitter: https://twitter.com/Groenovatie

10 gedachten over “Ledshop-groenovatie.com”

  1. Als je energiezuinige lampen wilt, maar toch leuke designs! Dan heb je hier echt volop keuze. Wij hebben 3 wandlampen gehaald en 4 voor aan plafond

  2. Voor onze club hebben wij alle lampen in en rondom ons gebouw vervangen voor LED. We hebben eerst nog even telefonisch advies gevraagd over een aantal zaken. We zijn zeer professioneel geholpen!

  3. Op aanraden van een vriend heb ik alles in huis vervangen door LED lichten. Heb dit bij Ledshop Groenovatie besteld en is prima verlopen.

  4. Uitstekende webshop, bestelling is makkelijk te voldoen en wordt snel bezorgd. Goede ervaring.

  5. Via Google terecht gekomen. Geen problemen, bestelling kwam netjes optijd aan.

  6. Goede webshop om je led lampjes te bestellen. Hebben ook veel van Philips in het assortiment. Snelle verzending.

  7. Goede webshop om nieuwe inbouwspots te kopen! Ik raad dit bedrijf aan.

Plaats een reactie