Le Ballon

Le Ballon is een in 1980 opgerichte Nederlandse damesmodeketen. U bent bij deze multibrand store aan het juiste adres voor zowel kleding als schoenen van een breed aantal merken. Een aantal merken die u er in de rekken treft, zijn Geisha, NIKKIE, Tramontana, Aaiko, Vila, Object, ICHI. Esqualo en K-Design. Ook vindt u er artikelen uit de eigen lijn van de modewinkel. Le Ballon richt zich op een brede doelgroep vrouwen, wat meteen een van de unieke kenmerken van de modewinkel is. Het kledingaanbod zorgt in combinatie met de verrassende schoenencollectie voor een uniek aanbod. Er zijn artikelen verkrijgbaar in een divers aantal prijsklassen.

Fysieke winkels én een uitgebreide webshop

Momenteel telt Le Ballon verspreid over Nederland veertien verschillende filialen. De intentie van de keten is om op daarvoor geschikte plekken nog verder uit te breiden. De winkels bevinden zich in Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Breda, ’s Hertogenbosch, Ede, Eindhoven, Enschede, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal en Zwolle. Verreweg de meeste filialen zijn elke zondag van de maand geopend. Uitzonderingen zijn Veenendaal en Ede (alleen de laatste zondag van de maand) en Apeldoorn (alleen de eerste en de laatste zondag van de maand). Op koopzondag openen de winkels van Le Ballon hun deuren tussen 13.00 en 17.00. Behalve in de fysieke winkels kunt u de uitgebreide collectie ook in de webshop kopen.

Contact met Le Ballon

Heeft u een vraag, opmerking, of onverhoopt een klacht over Le Ballon of een specifiek product? Dan kunt u zich wenden tot de telefonische klantenservice, welke bereikbaar is op het telefoonnummer 088 2468019. Op werkdagen is de klantenservice bereikbaar tussen 08.30 en 17.30, op zaterdag is dat tussen 08.30 en 17.00. E-mails worden binnen 24 uur beantwoord.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Rietveldenweg 32, 5222 AR ‘s Hertogenbosch
E-mail: klantenservice@leballon.nl
Website: https://www.leballon.nl
Facebook: https://www.facebook.com/LeBallonNL
Instagram: https://www.instagram.com/leballonnl/

7 gedachten over “Le Ballon”

  1. Mega leuke kleding en trendy artikelen. Ga hier zeker weer bestellen.

  2. Super goede zaak! Ik kom altijd gewoon naar de winkel in Alkmaar. Die meiden zijn daar super aardig en hebben gevoel voor stijl.

  3. Ik bestel graag bij Le Ballon. Ze hebben op hun websites voorbeeldlooks. Deze kun je vervolgens online bestellen.

  4. Hele fijne winkel om te shoppen. Vriendelijk personeel en een goede webshop.

  5. Heel erg leuke webshop met ontzettend goede collecties. Heb hier onlangs 2 keer een broek besteld en is allemaal goed gegaan. Le ballon staat nu in mijn favorieten! 😀

  6. Super leuke webshop! Mooie merken van trendy nieuwe merken. Koop hier graag mijn nieuwe schoentjes 🙂 X

Plaats een reactie