Lavida Travel

Lavida Travel is een online reisbureau dat u uit een breed aanbod reizen laat kiezen. Het reisbureau biedt reizen van diverse grote Nederlandse en Duitse touroperators aan, waaronder Thomas Cook, TUI, Solfly en Sunair. Behalve dat Lavida Travel als bemiddelaar tusse nu en enkele van de grootste touroperators fungeert, biedt het reisbureau ook als touroperator zelf reizen uit eigen aanbod aan. Lavida Travel werkt onafhankelijk en biedt u daardoor een objectief beeld van de mogelijkheden die u heeft voor het invullen van uw volgende vakantie. U bent er aan het juiste adres voor zowel stedentrips als zonvakanties, verre reizen en last minutes. Behalve reizen biedt Lavida Travel ook reisgerelateerde artikelen zoals excursies, verzekeringen en autohuur aan.

Met een gerust hart kwalitatief hoogwaardige reizen boeken

Lavida Travel werd in 2010 opgericht door twee zussen, Femke en Carlijn Evers. Recent hebben zij hun krachten gebundeld met andere labels en behoort Lavida Travel tot RTG (Reas Travel Group B.V.) te Rotterdam. De Reas Travel Group B.V. is lid van zowel de SGR als de ANVR, wat betekent dat u verzekerd bent van de kwaliteit van de reizen die u boekt, maar ook van financiële zekerheid in het geval van onvoorziene omstandigheden.

Contact met Lavida Travel

Heeft u een vraag of opmerking, of onverhoopt een klacht over Lavida Travel of een van de reizen of reisproducten die het bureau aanbiedt? Dan kunt u middels het telefoonnummer 036 820 0226 contact opnemen met de klantenservice van het reisbureau. Deze is van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 21.00 bereikbaar, op vrijdag tussen 09.00 en 17.30 en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00. Tevens kunt u uw vraag achterlaten op het contactformulier van de website, of een chat met een van de medewerkers van het reisbureau starten.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Luidsprekerstraat 6, 1322 AX Almere
E-mail: info@lavidatravel.nl
Lavida Travel heeft een apart e-mailadres voor spoedgevallen: spoed@lavidatravel.nl
Website: https://www.lavidatravel.nl
Facebook: https://www.facebook.com/lavidatravel/
Instagram: https://www.instagram.com/lavidatravel/?hl=nl

7 gedachten over “Lavida Travel”

  1. Ik ben verrast door hun deskundigheid! Nu vol vertrouwen mijn eerste verre reis buiten Europa geboekt! Bedankt Lavida

  2. Hier ons appartement op Mallorca geboekt. Easy! Goedkoop en prima service. Viel niks op aan te merken.

  3. Leuke vakantie voor mijn vriendin en mij geboekt. Ik werd erg goed geholpen. Kon niet direct alle gegevens geven omdat het een verrassing voor mijn vriendin was. Maar was geen probleem. Nogmaals bedankt.

  4. Uitstekend reisbureau. Ze doen precies wat ze beloven. Heel erg tevreden over onze reis. Boek zeker weer via Lavida.

  5. Zeer goede ervarnigen met Lavida. Mooi aanbod en heeft niet voor niets prijzen gewonnen voor beste reisbureau.

  6. Wij zijn heel erg goed geholpen door Lavida. Een mooie vakantie geboekt zonder de kids. Bedankt voor alle goede zorgen.

  7. Heel goed reisbureau! Was ook reisbureau van het jaar en het is met onze vakantie allemaal erg soepeltjes verlopen. Zo als het hoort!!

  8. Wij hebben deze zomer een vakantie geboekt naar Mallorca, Wij hebben hier nog niet eerder geboekt, maar is ontzettend goed bevallen. Groetjes, Jan Hoekstra

Plaats een reactie