LASCANA

Het modemerk LASCANA heeft een uitgebreide lijn badmode, strandkleding, lingerie, nachtkleding en sportkleding. Het motto van LASCANA is ‘it’s a woman’s world’. De vrouw staat hier dus echt centraal. Dit betekent dat de artikelen niet alleen trendy zijn, maar ook een juiste pasvorm hebben, waardoor u zich optimaal comfortabel en zelfverzekerd voelt. Lingerie, nachtkleding en badkleding van het modemerk bestaat er voor vrouwen van elke maat en elk figuurtype. De ontwerpen benadrukken stuk voor stuk het vrouwelijke silhouet. Ongeacht welke maat u ook heeft, LASCANA zorgt ervoor dat de schoonheid van elke vrouw wordt benadrukt.

Bad- en nachtmode die iedere vrouw laat stralen

LASCANA produceert kledingstukken die stuk voor stuk eyecatchers genoemd kunnen worden. Zonder de grens van subtiliteit te overschrijden, weet het merk artikelen te ontwerpen die de aandacht op een positieve manier trekken. LASCANA kenmerkt zich verder door het gebruik van hoogwaardige materialen en de toevoeging van subtiele details, waardoor het zich extra onderscheidt van andere merken. Met kledingstukken van dit merk straalt u zowel binnenshuis als buitenshuis zelfvertrouwen uit. LASCANA is een specialist in het verbergen van specifieke probleemgebieden en het verzorgen en onderhouden van badkleding.

Contact met LASCANA

LASCANA streeft dag in, dag uit naar de volste tevredenheid onder zijn klanten. Mocht u echter toch een klacht hebben, of wilt u een vraag of opmerking over LASCANA of een van zijn producten plaatsen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het modemerk. Dit doet u middels het telefoonnummer 088 4651465. Op werkdagen is de klantenservice tussen 08.00 en 20.00 beschikbaar, op zaterdag tussen 09.00 en 17.00. Voor het bellen naar dit telefoonnummer gelden de gebruikelijke belkosten. Daarnaast kunt u het contactformulier op de website invullen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Charles Stulemeijerweg 2, 5026 RT Tilburg
E-mail: klantenservice@lascana.nl
Website: https://www.lascana.nl
Facebook: https://www.facebook.com/lascana/
Instagram: https://www.instagram.com/lascana.nl/

7 gedachten over “LASCANA”

  1. Heel erg leuk, voor onze vakantie hier allemaal leuke nieuwe badkleding gekocht. Jippie :D:D:D

  2. Mooie badkleding gekocht voor mijn vakantie naar Dubai. Was echt heel erg mooi.

  3. Super mooie kleding, mijn vriend vind mij ook altijd mooi in mijn Lascana nachtkleding 🙂

  4. Beste webshop voor badmode. Heb veel andere winkels geprobeerd. Maar dit is de beste.

  5. Leuke winkel, mooie badpakken! Heb gisteren samen met een huisgenoot 4 badpakken besteld voor onze vakantie. We zijn er erg blij mee! Thanks:D

  6. Deze zomer mijn badpak bij Lascana gekocht. Heel mooi en heb er veel complimentjes over ontvangen. Goede service en goede webshop.

  7. Super mooie bikini’s!! Heb deze vakantie er veel lol van gehad X Mientje

Plaats een reactie