Feelunique

Feelunique mag zich een van de grootste Europese beauty retailers van Europa van dit moment noemen. Momenteel zijn er maar liefst 30.000 producten van 500 verschillende merken beschikbaar, die variëren van de meest klassieke tot de nieuwste innovatieve producten. Stuk voor stuk betreffen dit honderd procent originele producten. Feelunique is een retailer die direct met de merken zelf of hiervoor bevoegde distributeurs samenwerkt. Het van oorsprong Britse bedrijf, dat ook enkele fysieke winkels op de Kanaaleilanden en in Frankrijk heeft, verstuurt naar 120 verschillende landen wereldwijd en is voornemens dit aantal in de toekomst verder uit te breiden.

Breed assortiment producten voor dames en heren

Bij Feelunique bent u aan het juiste adres voor make-up, huidverzorging, haarproducten, geuren, lichaamsverzorging, zonbeschermingsproducten, artikelen voor de verzorging van de intieme lichaamsdelen en voor seksueel genot, maar ook voor cadeausets en elektrische apparaten ten behoeve van de lichaamsverzorging. Ook beantwoordt Feelunique aan de steeds groter wordende behoefte aan natuurlijke producten. Zo vindt u op de website ook alcoholvrije, vegan, organische en Fairtrade artikelen. De beauty retailer voert producten voor zowel dames als heren. Uw bestelling binnen Nederland wordt vanaf een besteding van veertig euro gratis bezorgd.

Contact met Feelunique

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over een product of Feelunique zelf? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van de beauty retailer. Er is geen Nederlands telefoonnummer beschikbaar. Op de contactpagina van de website vindt u echter een link die u naar een formulier leidt op basis waarvan u live kunt chatten met een van de medewerkers van de klantenservice. Ook is het mogelijk om via Twitter of Facebook een bericht te sturen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Suite 1, 3rd Floor, 11-12 St. James’s Square, London, SW1Y 4LB, Verenigd Koninkrijk
E-mail: care@feelunique.com
Website: https://eu.feelunique.com/
Facebook: https://www.facebook.com/feeluniquebeauty
Instagram: https://www.instagram.com/feelunique/

2 gedachten over “Feelunique”

  1. Heel-veel-keus! Echt een top webshop. Heb dit via een vriendin en we kopen hier samen onze make-up. Leuke webshop!

  2. Fijne webshop met uitbreide keuze in mijn kledingstijl. Ik heb tot nu toe 1 keer een kapot shirt ontvangen… maar dat was super snel opgelost, ik heb een nieuwe toegestuurd gekregen en de andere teruggestuurd.

  3. Ik heb een leuke cadeauset besteld voor mijn vriend, hopelijk gaat hij het leuk vinden!

Plaats een reactie