Fletcher Hotels

Fletcher Hotels zijn authentieke hotel-restaurants die op bijzondere locaties in gebouwen vol historie zijn gevestigd. Niet alleen kunt u verblijven in een van de vele mooie Nederlandse steden, ook een accommodatie midden in de natuur is mogelijk. Aan het strand bijvoorbeeld, in een bos of tussen de prachtige heuvels in het zuiden van ons land. Alle hotels betreffen 3- of 4-sterrenaccommodaties en beschikken over hun eigen restaurants. Daar kunt u altijd gevarieerd dineren en vaak ook streekspecialiteiten proeven. Complete ontspanning vindt u bij Fletcher Hotels ook in de bars, sauna’s, solariums of soms zelfs wellness centra die er aanwezig zijn.

Op een steenworp afstand van activiteiten en bezienswaardigheden

Deze Nederlandse hotelketen bestaat inmiddels alweer bijna een kwart eeuw. Fletcher Hotels werd in 1997 opgericht door een voormalig ober van Van der Valk Hotels. Hij kocht zijn eerste hotel op Texel en vernoemde de keten naar zijn hond Fletcher. Vandaag de dag telt de keten bijna honderd hotels verdeeld over heel Nederland. Elk hotel heeft zijn eigen unieke karakter, maar heeft ook iets gemeen met alle andere hotels van de keten: zijn ligging. De hotels liggen altijd dichtbij activiteiten en bezienswaardigheden. De hotelmedewerkers informeren u graag over mogelijkheden in de omgeving, inclusief de aanwezige wandel- en fietsroutes.

Contact met Fletcher

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over een boeking, verblijf of Fletcher Hotels in het algemeen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de hotelketen. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 0347 750430. De medewerkers van de klantenservice zijn op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 bereikbaar. Op zaterdag en zondag is dit tussen 10.00 en 17.00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Buizerdlaan 2, 3435 SB Nieuwegein (postadres: Postbus 134, 3430 AC Nieuwegein)
E-mail: receptive@fletcher.nl
Website: https://www.fletcher.nl/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/fletcherhotels
Instagram: https://www.instagram.com/fletcher_hotels/

16 gedachten over “Fletcher Hotels”

  1. ik kreeg na een annulerings bevestiging nog weer een welkomst mail zo goed hebben ze daar de boel op orde ik houd niet van dat soort zaken want er word van mij verwacht dat ik dat via de mail moet regelen net of ik de hele dag met een computer in de zak loop telefonisch kun ja allleen reserveren maar dan houd het op nu maar wachten op excuus

  2. Helaas kan ik deze keer aangeven dat ik zeer slecht behandeld ben, ben altijd met plezier naar jullie hotel gegaan en heb genoeg uitjes geboekt maar voor miu was dit de laatste keer heb nog nooit zoiets mee gemaakt, ik had een welnes arrangement geboekt in fletcher hotel in mill bij de welness boot in mill, door het overleiden van mijn moeder kon het helaas niet door gaan heb optijd contact gehad maar nee ik kon deze niet annuleren, vind dit erg naar okal staat het in de regelement dat het niet omboekbaar is, hier heb ik niet voor gekozen en kon ik dus absoluut niet gaan en heb ik het moeten annuleren zonder het te mogen verzetten… zo ga je niet om met betaalde klanten al had je het omgeboekt naar 3 of 6 maanden later er valt altijd iets te regelen zo zo’n nare omstandigheid maar goed dit was voor mij zeer zeker de laatste keer vooral ook dat ik tijden het regelen van de begrafenis constant achter mailtjes aan moest gaan waar er constant aangegeven werd dat ze niks voor me konden doen of geen antwoord kreeg.

  3. De aangeboden data om via de AH deal voor 25 euro te overnachten is te beperkt wat mogelijkheden betreft. Ik wilde met mijn dochter er gebruik van maken echter zijn we geboden aan het weekend wat helaas steeds niet lukt. Terwijl er op jullie eigen site nog wel kamer beschikbaar zijn. Als ik had geweten hoe beperkt deze deal was het ik het geld niet uitgegeven.

  4. Mevrouw Cindy Van Iwaarden van Fletcher Hotel in Sluis verdient een grote pluim, omdat zij met verve en als “GROOT LICHTPUNT’ in dit Hotel zich heeft gemanifesteerd.
    Nadere informatie graag telefonisch of middels persoonlijk contact met leidinggevende van Fletcher.

    U bij voorbaat dankzeggend !

Plaats een reactie