Flinndal

Bent u op zoek naar hoogwaardige voedingssupplementen als aanvulling op uw dagelijkse eetpatroon? Dan bent u bij Flinndal aan het juiste adres. Deze webshop mag zich namelijk dé webshop op het gebied van vitaminen noemen. Finndal voert een assortiment producten waarvan de gezondheidsclaims daadwerkelijk wetenschappelijk zijn bewezen. Over elk product vindt u op de bijbehorende productpagina de informatie die u nodig heeft. Flinndal is een eerlijke onderneming, die u geen wonderen belooft, maar hulpmiddelen die eraan bijdragen dat u het meeste uit het dagelijks leven kunt halen.

Uw bestelling al de volgende dag door de brievenbus

Wanneer u uw bestelling op werkdagen vóór 23.00 plaatst, heeft u deze de volgende dag al in huis. En daar hoeft u niet eens uw voordeur voor in de gaten te houden. Flinndal verpakt zijn vitaminen en mineralen namelijk niet in potjes, maar in zakjes met zipsluiting, zodat je bestelling altijd door de brievenbus past. Thuisblijven is dus niet nodig. Door de zipsluiting zijn de supplementen ook altijd luchtdicht verpakt. Finndal werd in 2005 opgericht en begon met het aanbieden van twee producten. Inmiddels is het assortiment zo breed dat u er als klant gegarandeerd vindt waarnaar u op zoek bent. Indien gewenst, kunt u ook een online herhaalrecept activeren.

Contact met Flindall

Flinndal heeft klantcontact en wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel. Daarom nemen zijn medewerkers ruim de tijd voor u. Wenst u telefonisch contact met de klantenservice van Flinndal? Dan kunt u daarvoor gebruikmaken van het gratis telefoonnummer 0800 7080. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Ook kunt u gebruikmaken van Whatsapp door een bericht te sturen naar 06 57592195. De gemiddelde reactietijd is 25 minuten. Op uw e-mails wordt binnen 24 uur gereageerd.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Houtplein 7, 2012 DD Haarlem
E-mail: info@flinndal.nl
Website: https://www.flinndal.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Flinndal.Nederland
Instagram: https://www.instagram.com/flinndal/

12 gedachten over “Flinndal”

Plaats een reactie