Farmaline

Farmaline is de online apotheek van Apotheek Shop Apotheke BV. Momenteel vindt u online meer dan 40.000 producten van om en nabij de 1000 verschillende merken. Hierdoor mag Farmaline zich dé online apotheek van Nederland noemen. U bent er aan het juiste adres voor schoonheidsproducten en medicijnen zonder voorschrift. Het assortiment van de online apotheek bestaat enkel uit producten van gerenommeerde merken zoals La Roche Posay, XLS Medical, Bioderma, Nestlé, RoC en Nutricia. Behalve op productcategorie kunt u op de website ook op merk zoeken. De beschikbare productcategorieën betreffen: schoonheid & hygiëne, afslanken, vitamines & voedingssupplementen, welzijn & gezondheid, zwangerschap & baby, 50+, alternatieve geneeskunde, seksualiteit, EHBO & thuiszorg en dierenverzorging.

Online bestellen, inclusief professioneel advies op maat

Niet alleen kunt u tal van producten makkelijk en snel bestellen, u kunt daarbij ook nog eens professioneel apothekersadvies op maat krijgen. Alhoewel Farmaline ernaar streeft alle producten van foto’s, informatie en de bijsluiter te voorzien, kunt u bij eventuele vragen contact opnemen met de klantenservice. Ook wordt het door Farmaline aanbevolen dat u zich officieel registreert op de website en daarbij uw gezondheidsprofiel invult, zodat de verstrekte adviezen nóg passender kunnen worden gemaakt.

Contact met Farmaline

Farmaline streeft ernaar u van elk gewenst product te kunnen voorzien en u daarbij zoveel mogelijk informatie te verstrekken. Mocht u ondanks dat nog een vraag hebben, of een opmerking of klacht over een product of Farmaline zelf willen plaatsen, dan kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 085 8889050. De precieze openingstijden van de klantenservice van Farmaline zijn niet bekend. Een alternatief is het starten van een live chat op de website of het invullen van een contactformulier.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Farmaline, Dirk Hartogweg 14, 5928 LV Venlo
E-mail: info@farmaline.nl
Website: https://www.farmaline.nl/drogisterij/
Facebook: https://www.facebook.com/farmaline/
Twitter: https://twitter.com/Farmaline_NL

9 gedachten over “Farmaline”

 1. Ik werd gecontacteerd om de producten van Ceravie te gebruiken.
  Maandag starte ik.
  Ik kreeg een trekkende huid.
  Ik ben gestopt om dit product verder te gebruiken. Gelieve dit te noteren in uw berichtgeving hieromtrent.
  Vandaag, deze woensdag, deed het nog pijn.

 2. Ik heb een bestelling gedaan en betaald en nog niet ontvangen gestuurd B16235737516674 Mobil banking bank referentie 2207161446217678 datum betaald 17 07 2022

 3. Ronduit tergend en enerverend, geen degelijke oplossing. Gewoon hopeloos
  Denk 2 keer n’a alvorens met Farmaline in ee te gaan.

 4. Beste,

  op 17 jan 2022 heb ik een betaling gedaan aan farmaline van 96,75 euro. Ik had toen een bestelling gedaan van 4 dozen oscillococinum. Er werd mij echter niets toe gestuurd. Na kontakt met uw diensten en na betaling van 107,84 euro werd mij mijn zending toch toe gestuurd, maar de storting van 96,75 euro is niet terugestort. Zou U dit voor mij in orde willen brengen?

  Dank

  Ph Meuwissen

 5. wil een bestelling plaatsen maar kan niet omdat een wachtwoord wordt gevraagd en ik niet weet wat in te vullen
  Ben client .
  Graag hulp
  tel 0495 65 52 48

 6. Mijn ervaring is heel slecht. Goederen besteld en worden op bevestiging naar verkeerde adres verstuurd. Onmiddellijk gebeld met klantendienst in België en men verzekerd mij dat adres op tijd is veranderd zodat het naar het juiste adres wordt verzonden. Krijg bericht volgende dag van Bpost en het pakje wordt toch naar verkeerde adres gestuurd. Was dus niet veranderd. Wie is dus weer gedupeerde ik. Er wordt wel geld gevraagd maar als er iets verkeerd gaat kan men niets meer veranderen. Schandalig. Ben benieuwd wat u met deze mail doet.

 7. Ik ben erg goed geholpen met medicijnen en supplementen om weer fit te worden. T

 8. Ik koop hier mijn cremes van la roche posay, het scheelt toch aanzienlijk met de prijzen van mijn apotheek. Ook heb ik hier veel meer keuze. Absolute aanrader.

Plaats een reactie