Farfetch

Farfetch is een online moderetailplatform dat wereldwijd luxe artikelen verkoopt die uit meer dan 700 boetieks en merken van over de hele wereld afkomstig zijn. Het platform, dat artikelen voor zowel dames als heren en kinderen voert, heeft als doel de luxe mode-industrie wereldwijd met elkaar te verbinden. Momenteeel zijn er bijna drieduizend labels vertegenwoordigd op Farfetch. Dit zijn zowel gevestigde modehuizen als opkomende designers. Er wordt in 190 landen over de hele wereld geleverd. Wat uw stijl dus ook is, bij Farfetch vindt u altijd de kleding en accessoires waarnaar u op zoek bent.

Het voordeel dat Farfetch modelabels én u als klant biedt

Farfetch faciliteert de verkoop van modeartikelen door zijn partners en heeft zelf geen controle over de prijzen. Het online moderetailplatform werd in 2007 opgericht door een Portugese ondernemer die toentertijd reeds jaren werkzaam was in de wereld van mode startups. Hij bedacht de virtuele boetiekmarkt om getalenteerde ondernemers meer mogelijkheden dan alleen de steeds lastiger wordende lokale markt te bieden. Dankzij Farfetch kunnen kleine, onafhankelijke boetieks met hun producten op de markt concurreren en kunt u geheel naar eigen smaak winkelen.

Contact met Farfetch

Wilt u om een bepaalde reden contact opnemen met Farfetch? Dan kunt u hiervoor gebruikmaken van het telefoonnummer 0044 020 3962 2362. U belt met dit nummer naar het Verenigd Koninkrijk. De klantenservice is alleen beschikbaar in het Engels. Voor het bellen naar de klantenservice van Farfetch gelden de kosten die uw provider hanteert voor het bellen naar vaste nummer in het Verenigd Koninkrijk. De medewerkers van de klantenservice zijn op werkdagen tussen 08.00 en 23.00 bereikbaar en op zaterdag en zondag tussen 09.00 en 21.00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Farfetch UK Ltd. 4th Floor, The Bower, 211 Old Street London, EC1V 9NR, Verenigd Koninkrijk
E-mail: customerservice@farfetch.com
Website: https://www.farfetch.com/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Farfetch/
Instagram: https://www.instagram.com/farfetch/

2 gedachten over “Farfetch”

  1. Via via vernomen van deze webshop. Echt ge-wel-dig! Leuk om unieke kleding te kopen die je niet bij een Zalando kunt vinden.

  2. Prima prijzen en snelle levering, ook teruglevering is snel verlopen… binnen paar dagen had ik mijn geld weer terug.

  3. Je vind hier echt unieke dingen die je nergens anders vind. Aanrader als je van designer houdt.

Plaats een reactie