Etos

Bij Etos bent u aan het juiste adres voor alle producten op het gebied van beauty, gezondheid en verzorging, maar ook allerhande babyproducten en leuke cadeausets. Het doel van Etos is alle vrouwen in Nederland en hun eventuele gezinnen te helpen lekker in hun vel te zitten. Dit doel zit diepgeworteld in het DNA van een van ’s lands bekendste drogisterijen. Niet voor niets werd Etos sinds 2008 al acht keer uitgeroepen tot Beste Drogist van Nederland. Bovendien profiteert u als klant van leuke extra’s, zoals de leuke gratis artikelen die u verkrijgt met de spaarpunten die u op uw Etos-kaart verzamelt.

Een drogist met al een eeuw ervaring

De Nederlandse drogisterijketen Etos is onderdeel van Ahold Delhaize. Deze keten ontstond uit een coöperatie van kruidenierswinkels. Etos werd in 1973 overgenomen door Ahold, maar bestaat zelf al honderd jaar. Sinds 2001 zijn de producten van Etos ook online verkrijgbaar. Bij een minimale besteding van twintig euro wordt uw bestelling gratis bezorgd. Inmiddels telt Etos rond de 550 filialen door het hele land. Bovendien zijn de producten van het Etos huismerk ook in landen als België, Tsjechië, Griekenland en zelfs de Verenigde Staten verkrijgbaar.

Contact met Etos

Heeft u een vraag of opmerking over Etos of een van de producten die u bij deze drogisterij heeft aangeschaft? Of wilt u onverhoopt een klacht uiten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de drogisterijketen. Middels het telefoonnummer 088 6594245 bereikt u een van de medewerkers. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag tussen 08.30 en 17.00 bereikbaar. Ook kunt via Whatsapp (06 10020040) met een van de medewerkers communiceren. Dit kan van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 20.00. De reactietijd is om en nabij een uur.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Etos B.V., Postbus 3101, 1500 HE Zaandam
E-mail: info@etos.nl
Website: https://www.etos.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/etos/
Instagram: https://www.instagram.com/etos/

0 gedachten over “Etos”

  1. Mooie overzichtelijke winkel, veel rustiger dan bijvoorbeeld een kruidvat. Kom hier liever.

  2. Ik hou van de aanbiedingen van de Etos, vaak leuke spulletjes 1 plus 1 gratis! Zonder de aanbiedingen zijn ze wel wat duur.

Plaats een reactie