Eterna

Eterna is een winkel waar u terecht kunt voor zowel vrijetijds- als zakelijke kleding voor dames en heren. Binnen heel Europa bestaan er inmiddels 56 winkels. In de online shop heeft u de beschikking over het hele assortiment. Eterna staat vooral bekend om zijn blouses en overhemden. De hoogwaardige kwaliteit daarvan komt ook terug in de bedrijfsnaam: Eterna betekent in het Latijn ‘voor altijd’. Bovendien bestaan er meer dan genoeg opties voor elk figuurtype en vindt u op de website uitgebreide informatie betreffende de maten en de pasvormen. Zowel dames als heren hebben de keuze uit de pasvormen super slim, slim fit, modern fit en comfort fit.

Innoverend en duurzaam

Modeketen Eterna werd in 1863 opgericht en is dus al ruim 150 jaar actief op de markt. De gebroeders Hönigsberg richtten Eterna in Wenen op. Door hun gepatenteerde overhemden met dubbele stof, die destijds een doorbraak betekenden in de modewereld, werd het merk al snel een must-have. Later maakte Eterna indruk met zijn strijkvrije overhemd en strijkvrije blouse. Eterna gebruikt alleen textiel van de hoogste kwaliteit, dat vervolgens door echte vakmensen nauwkeurig én milieuvriendelijk wordt verwerkt. De door Eterna vervaardigde producten beschikken over het Öko-Tex Standard 100plus label, welke aangeeft dat er geen schadelijke producten in zijn verwerkt en de kledingstukken duurzaam zijn vervaardigd.

Contact met Eterna

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Eterna of een van zijn producten? Dan kunt u middels (+31) 08002658766 contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 bereikbaar. Contact opnemen kan tevens via het formulier dat u op de klantenservicepagina van de website treft. Om dit formulier te kunnen versturen, dient u een klantnummer en bestelnummer in te voeren.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Eterna Mode GmbH, Medienstraße 12 , 94036 Passau
E-mail: onbekend
Website: https://nl.eterna.de/
Facebook: https://www.facebook.com/eterna.mode
Instagram: https://www.instagram.com/eterna_mode/

2 gedachten over “Eterna”

  1. Leuke Duitse winkelzaak. Heb hier vorige week een bestelling geplaatst en heb alles gehouden. Zat perfect. Leuke zaak.

  2. Onlangs een prachtig overhemd gekocht van Eterna, ik kende het merk nog helemaal niet! Maar binnenkort nog eens een extra ophalen

  3. Mooie grote winkel waar je alles in 1 keer kan vinden. Ook het personeel is erg deskundig. Ik kom hier graag weer.

Plaats een reactie