Essenza

Essenza levert al zestig jaar homestyling producten voor verschillende interieurstijlen. Een groot deel van deze producten word door Essenza zelf ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd. De Home & Living collecties van dit bedrijf bestaan uit luxe bed- en badtextiel, homewear, activewear, woondecoratie en porselein. Jaarlijks lanceert Essenza meerdere seizoenscollecties. Dankzij het uitgebreide assortiment, bestaande uit diverse merken, kunt u –ongeacht uw smaak- uw hele woning met producten van Essenza inrichten. Van uw huis een thuis maken, dat is waar Essenza graag bij helpt. De textielen producten van Essenza zijn vrij van schadelijke producten, waardoor ze Öko-Tex gecertificeerd zijn of voldoen aan de REACH eisen.

Internationaal bedrijf met aandacht voor mens en milieu

Essenza werd in 1961 opgericht en richtte zich toen uitsluitend op bed- en badmode. In 1994 werd het bedrijf overgenomen, waarna het zich verder ontwikkelde. Inmiddels is Essenza Home uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat kantoren in meerdere landen heeft. Het werken en produceren met aandacht voor mens en milieu heeft men echter hoog in het vaandel gehouden. Essenza heeft een groot maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. In 2016 ondertekende het bedrijf het Nederlands Convenant Duurzame Kleding en Textiel, waarmee het bijdraagt aan het aanpakken van de problematie in de textielsector. Onder andere kinderarbeid en milieuvervuiling worden bestreden.

Contact met Essenza

Heeft u een vraag of opmerking over Essenza of een van haar producten, of wilt u onverhoopt een klacht uiten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 0343 439400. Ook kunt u een Whatsapp gesprek starten met een van de medewerkers. De klantenservice is via beide kanalen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 beschikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Essenza Home B.V., Industrieweg Noord 12, 3958 VT Amerongen
E-mail: webstore@essenzahome.nl
Website: https://www.essenzahome.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/EssenzaHome/
Instagram: https://www.instagram.com/essenzahome/

0 gedachten over “Essenza”

  1. Toppertje op het gebied van interieur. Echt een hele goede winkel. Aanrader wanneer je iets nieuws wilt.

Plaats een reactie