Epplejeck

Epplejeck Horse & Rider Superstores mag zichzelf de grootste ruitersportzaak van Nederland noemen. De zaak werd opgericht door een echtpaar dat het beeld van de ruitersportbranche graag wilde veranderen. De sfeer, beleving en service die u bij Epplejeck ervaart, is dan ook uniek. De onderscheidende formule heeft voor een stevige positie in deze branche gezorgd. De superstores zijn modern en trendy. Epplejeck streeft ernaar u de meest unieke producten aan te bieden. Ook vindt u bij deze ruitersportzaak een uitgebreid aanbod aan bekende en minder bekende merken. Epplejeck voert drie huismerken: Barato, Epplejeck en Quur. Barato valt in het goedkoopste segment, Epplejeck staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en Quur staat voor topkwaliteit met een daarbij behorende prijs.

In een paar jaar landelijk gewaardeerd binnen de ruitersport

Epplejeck begon klein en zag in 2008 het levenslicht. Inmiddels bestaan er verspreid over heel Nederland filialen. U vindt deze in Bennebroek, Zaventem, Amersfoort, Breda, Drachten, Den Haag, Groningen, Eindhoven, Nieuwegein, Heemskerk, Zwolle en Rotterdam. Ook bestaat er een filiaal in Brussel. Uiteraard vindt u ook in de webshop alle artikelen waarnaar u op zoek bent. Epplejeck acht zowel service als kwaliteit van groot belang. Niet voor niets won het bedrijf de afgelopen jaren al diverse retail- maar ook publieksprijzen. In 2014 en 2015 werd Epplejeck uitgeroepen tot Ruitersportwinkel van het jaar.

Contact met Epplejeck

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over Epplejeck of een van zijn producten? Dan kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 088 3535353. Behalve het opnemen van telefonisch contact kunt u ook een chat starten op de klantenservicepagina van de website, of het contactformulier invullen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Epplejeck Horse & Rider Superstores, de Meerpaal 8, 9206 AJ Drachten
E-mail: info@ej.nl
Website: https://www.ej.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Epplejeck.Store
Instagram: https://www.instagram.com/epplejeck/

2 gedachten over “Epplejeck”

  1. Goede ruiterwinkel. Je kunt hier vrijwel alles voor de ruitersport kopen. Mijn man en ik halen hier veel van onze spullen. Bevalt prima.

  2. Prachtige winkel met zoveel keuze. Ook voor iedere portemonnee is hier wel iets te vinden.

  3. Fantastische winkel voor de paardengek. Het is een leuk uitje om met een vriendin naar toe te gaan!

Plaats een reactie