easyJet

Vliegmaatschappij easyJet staat bekend om zijn relatief goedkope vakantievluchten. Je kunt met deze maatschappij een vlucht boeken naar talloze Europese bestemmingen in onder andere Italië, Turkije, Spanje en Griekenland. Je moet er wel rekening mee houden dat je soms erg vroeg in de ochtend of pas laat op de avond vliegt. Als je vroeg vertrekt kun je je bij het boeken van je ticket ook een hotelovernachting in de buurt van Schiphol boeken. Ook is het mogelijk om tegelijk met je vlucht autohuur en een hotel ter plaatse te regelen.

Budgetvluchten met easyJet

Vliegen met easyJet is een prima keuze als het je er alleen om gaat om van A naar B te worden vervoerd. Als je geen prijs stelt op uitgebreide maaltijden en service aan boord kun je met deze maatschappij goedkoop vliegen. Je moet er wel rekening mee houden dat je in hun vliegtuigen vaak minder beenruimte en comfort hebt dan bij een maatschappij waar de tickets duurder zijn. Vooral jongeren en gezinnen maken graag gebruik van prijsvechters zoals easyJet omdat ze op die manier een goedkope vliegvakantie kunnen boeken, zowel voor een zonvakantie als voor een stedentrip of een vakantie naar een wintersportgebied.

Contact met easyJet

Wil je persoonlijk contact opnemen met easyJet dan kun je op werkdagen bellen met telefoonnummer 0900 – 040 1048. Dit nummer is bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Voor dit telefoonnummer betaal je het lokale tarief. Je kunt de antwoorden op veel gestelde vragen ook online vinden, onder andere over het omboeken van je vlucht of het terugkrijgen van je geld na annulering van je vlucht.

Overige contactmogelijkheden

Adres: easyJet Airline Company Holland, Vertrekpassage 1-230, 1118 AP Luchthaven Schiphol
E-mail: niet beschikbaar
Website: https://www.easyjet.com/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/easyJetNederland/
Instagram: https://www.instagram.com/easyjet/?hl=nl

2 gedachten over “easyJet”

  1. Ik wil mijn vlucht wijgen an hovel kosten omdat mijn vakantie die gaat niet door

  2. Ik heb wat langere benen dan de gemiddelde persoon, dat merk je wel bij Easyjet zeg maar ;-). Maar moet niet klagen, ze hebben vaak de goedkoopste prijzen en zijn erg vriendelijk.

Plaats een reactie