Reaal

Reaal is een verzekeringsmaatschappij waar je terecht kunt voor alle soorten verzekeringen. Of het nu gaat om een inboedelverzekering, reisverzekering of een verzekering voor de dierenartskosten van je huisdier. Je kunt ook een pakketverzekering afsluiten waarbij je meerdere verzekeringen bundelt. Het voordeel is dat je korting krijgt op de premie. Daarnaast kun je voor al je claims terecht bij één en dezelfde organisatie, wat handig is als je schade wilt melden. Je hoeft dan niet uit te zoeken bij welke verzekeraar je daarvoor verzekerd bent.

Kies de verzekeringen die bij jou passen bij Reaal

Het is belangrijk dat je goed verzekerd bent voor de zaken die voor jou belangrijk zijn. Bij Reaal kun je het allemaal online regelen. Stel jouw ideale pakket van verzekeringen samen zodat je je geen zorgen hoeft te maken. Maar tegelijk kun je voorkomen dat je verzekerd bent voor zaken die voor jou niet van toepassing zijn. Alle verzekeringen zijn namelijk los af te sluiten, er zijn geen pakketten met verzekeringen die voor jou niet van belang zijn. Het uitgebreide overzicht van alle mogelijke verzekeringen vind je op de website.

Contact opnemen met Reaal verzekeringen

Als je contact wilt opnemen met Reaal Verzekeringen dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 085 – 666 51 53. Dit nummer is bereikbaar tijdens kantooruren. Daarnaast is het mogelijk om online met de klantenservice te chatten. Dit gaat vaak sneller dan bellen, omdat je dan niet in de wacht hoeft te blijven staan. Je betaalt geen belkosten en kunt ondertussen wat anders doen terwijl je op antwoord wacht. Reaal ontmoedigt klanten daarom om te bellen, maar om een andere manier te kiezen om contact op te nemen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Reaal Verzekeringen, Burgemeester Rijnderslaan 7, 1185 MD Amstelveen
E-mail: niet beschikbaar
Website: www.reaal.nl
Facebook: https://www.facebook.com/reaal

0 gedachten over “Reaal”

  1. Voordelige aanbieding gehad van Reaal, nu met een compleet pakket verzekerd. Bevalt erg goed.

Plaats een reactie