Eastpak

Eastpak, built to resist. Wellicht doet deze al decennialang gebruikte slogan een belletje bij u rinkelen. Eastpak staat bekend om zijn stevige tassen en reisuitrustingen van hoogwaardige kwaliteit. Niet zo vreemd, want het merk startte in 1952 als Eastern Canvas Products en vervaardigde toen duurzame uitrustingen voor het leger van de Verenigde Staten. Het duurzame karakter van de tassen van dit merk heeft de makers ertoe doen besluiten op sommige producten zelfs een dertig jaar durende garantie af te geven. Al tientallen jaren brengt Eastpak tijdloze ontwerpen op de markt. Zijn collecties zijn zowel trendy als authentiek te noemen.

De juiste tas voor elke gelegenheid

Bij Eastpak vindt u een variëteit aan tassen en reisuitrustingen. Of u nu op zoek bent naar een rugzak, sporttas, reiskoffer, schoudertas of shopper, bij dit Amerikaanse merk bent u aan het juiste adres. Hoe uiteenlopend de artikelen ook zijn, ze worden allen door hetzelfde gekenmerkt: hun stevigheid en positieve inspiratie richting de drager van de tas. Tevens vindt u bij Eastpak accessoires zoals toilettassen, heuptassen en portemonnees. Deze zijn perfect te matchen met tassen en reiskoffers en helpen u uw look compleet te maken. Eastpak recyclet ook steeds meer materialen, zonder op kwaliteit in te boeten. Het bedrijf is van mening dat producten van een hogere kwaliteit ons allemaal helpen minder te consumeren.

Contact met Eastpak

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Eastpak of een van zijn producten? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Binnen Nederland kan dit alleen per e-mail. U verstuurt de e-mail door het contactformulier op de klantenservicepagina van de website in te vullen. De medewerkers van Eastpak beantwoorden deze zo vlug mogelijk.

Overige contactmogelijkheden

Adres: onbekend
E-mail: onbekend
Website: https://www.eastpak.com/nl-nl/
Facebook: https://www.facebook.com/eastpak
Instagram: https://instagram.com/eastpak

3 gedachten over “Eastpak”

  1. Nadat ik mijn rode Eastpack, met 2 voorvakken en bloemenmotief, zo’n 9 jaar zonder problemen heb kunnen gebruiken, is pas geleden helaas een van de ritsen ts kapot gegaan. Ik heb de rugzak zo’n 10 jaar geleden online gekocht. Bij de garantievoorwaarden las ik dat er 30 jaar garantie op de ritsen wordt gegeven. Graag hoor ik waar ik de rugzak ter reparatie kan aanbieden. Helaas kan ik de bestelbon/rekening niet meer vinden,

  2. Eastpak, nostalgie natuurlijk! Onlangs voor mijn kids gekocht en heb in mijn middelbareschooltijd ook veel lol van gehad. Goede rugzakken!!

  3. Ooit begonnen met mijn eastpak tas voor de middelbare school, die trouwens nog steeds goed is… laatst een nieuwe gehaald voor mijn dochtertje!

Plaats een reactie