Dyson

Dyson klantenservice

Het was al in 1978 dat de Britse James Dyson dusdanig geïrriteerd raakte door de afnemende prestaties van zijn stofzuiger, dat hij deze uit elkaar haalde en ontdekte dat de zuigkracht verminderde doordat de zak met stof verstopt was geraakt. Slechts vijf jaar later introduceerde dezelfde meneer de eerste zakloze stofzuiger ter wereld. Inmiddels zijn stofzuigers van het merk Dyson in tientallen landen verkrijgbaar, maar het merk breidde zijn assortiment in de loop der tijd ook uit met tal van andere producten zoals haardrogers en -stylers en (luchtreinigings)ventilatoren. Het hoofdkantoor van het van oorsprong Britse Dyson is inmiddels in Singapore gevestigd.

Een aankoop met oog voor u én de maatschappij

Alles draait om inventiviteit en verbeteringen, aldus Dyson. Maar niet zonder ook oog te hebben voor de maatschappij waarbinnen deze productie plaatsvindt. Dyson is een modern en mondiaal technologiebedrijf dat zich realiseert dat zijn acties vergaande consequenties kunnen hebben. Daarom probeert Dyson dag in, dag uit zijn impact op het milieu te beperken en tevens de arbeidsomstandigheden van zijn werknemers te verbeteren. Ook maakt Dyson gebruik van duurzame energie en zoekt het bedrijf constant naar manieren om zijn afval te minimaliseren.

Contact met Dyson

Dyson streeft ernaar u als klant constant van technologisch hoogwaardige apparaten met een maximale gebruiksvriendelijkheid te voorzien. Mocht u ondanks dat een klacht hebben, of wilt u eenvoudigweg een vraag of opmerking plaatsen? Dan kunt u gratis telefonisch contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 0800 0206203. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Als alternatief kunt u ook gebruikmaken van de live chat op de website. Deze is van maandag tot en met zondag tussen 08.00 en 20.00 te gebruiken.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Dyson B.V., Fred. Roeskestraat 109, 1076 EE Amsterdam
E-mail: owner.support@support.dyson.nl
Website: https://www.dyson.nl/nl.html
Facebook: https://www.facebook.com/DysonBenelux/
Twitter: https://twitter.com/askdyson

0 gedachten over “Dyson”

  1. By far de beste stofzuiger op de markt. Sterke zuigkracht, mobiel en maakt weinig lawaai. Ik ben er helemaal blij mee

  2. Wij zijn super blij met onze Dyson V10! lekker snoerloos stofzuiger, wordt een rot taak toch iets leuker

Plaats een reactie