Duursport.nl

Duursport.nl mag zich binnen de Benelux dé specialist op het gebied van sportvoeding noemen. Bij de webshop bent u onder andere aan het juiste adres voor sportdranken, eiwitten, energierepen, energiegels, supplementen, verzorgende middelen en allerhande accessoires zoals shakers en bidons. De artikelen zijn bedoeld voor zowel duursporters als krachtsporters die vanwege een intensief of frequent trainingsprogramma wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Het assortiment bestaat enkel uit door professionals erkende merken die geen risico vormen voor de volksgezondheid. Alle soorten sportvoeding en voedingssupplementen vallen onder de Warenwet goedgekeurde producten. Uiteraard dient elke sporter zelf toe te zien op het verantwoordelijk gebruik van elk product volgens de gebruiksaanwijzing.

Met Duursport.nl haalt u alleen de beste artikelen in huis

Duursport.nl voert producten van bijna vijftig verschillende merken en weet u daarbij gunstige prijzen te bieden. Dit lukt de webwinkel omdat deze in grote hoeveelheden afneemt. Duursport.nl biedt u een laagsteprijsgarantie. Terwijl u bij Duursport.nl tal van producten van tientallen merken kunt aanschaffen, geldt de webwinkel ook als exclusief verkoper van het sportvoedingsmerk Amacx. Omdat er wederom geen gebruik wordt gemaakt van tussenhandelaren, merkt u dit als consument in de prijs. De producten van Amacx zijn, net als alle andere producten die Duursport.nl aanbiedt, uitgebreid getest op hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Zo weet u als fanatieke sporter dat u alleen het beste in huis haalt.

Contact met Duursport

Duursport.nl streeft ernaar u als klant alleen het beste van het beste te bieden. Heeft u ondanks dat een klacht over het bedrijf of een product dat u er heeft gekocht? Of heeft u eenvoudigweg een vraag of opmerking? Neemt u dan middels 071 4081727 telefonisch contact op met de klantenservice van de webshop. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 bereikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Duursport B.V., De Scheysloot 51, 2201 GN Noordwijk
E-mail: info@duursport.nl
Website: https://www.duursport.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Duursport.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/duursportnl/

0 gedachten over “Duursport.nl”

  1. Prima sportwebshop. Heb hier onlangs ook mijn mondkapjes gekocht, bevallen goed 🙂 Groetjes, Patrick Versluis

Plaats een reactie